Disney skyder optagelserne til "Maleficent 2" i gang med Angelina Jolie i front

Michelle Pfeiffer har også sluttet sig til fortsættelsen af det overraskende hit, der havde et markant anderledes take på eventyret om Tornerose.

I Disneys live-action-eventyrfilm fra 2014 fik publikum historien om, hvordan Angelina Jolies Maleficent blev transformeret fra godhjertet fe til iskold skurk med et hjerte af sten – og om hvordan skurken siden endte med at kaste en forbandelse over menneskekongens datter Aurora, bedre kendt som Tornerose.

Nu har House of Mouse så bekendtgjort, at optagelserne til opfølgeren netop er skudt i gang i det legendariske britiske filmstudie Pinewood Studios, hvor Jolie vender tilbage i rollen som Maleficent – sammen med Elle Fanning, der igen skal spille Tornerose.

Derudover er det kommet frem, at Michelle Pfeiffer ("Mordet i Orientekspressen") skal spille en vis dronning Ingrith, og at "12 Years a Slave"-stjernen Chiwetel Ejiofor også vil være at finde på rollelisten sammen med blandt andre Ed Skrein ("Deadpool") og Robert Lindsay ("Wimbledon") samt ikke mindst Harris Dickinson ("Trust"), der har landet rollen som prins Filip.

I instruktørstolen sidder Joachim Rønning, som før har stået bag kameraet på Disneys "Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge". 

"Maleficent 2", der vil udforske Maleficents og Torneroses komplekse forhold, har endnu ingen officiel premieredato.

Kommentarer

Disney skyder optagelserne til "Maleficent 2" i gang med Angelina Jolie i front

 • 0

  Maleficent 1 var også en suveræn overraskende historie, så jeg byder nr. 2 velkommen. Håber de kan holde standarden.

  Gormanden30-05-18 21:59

 • 0

  Magnificent:

  Alle film er Disney

  Alle restauranter er Taco Bell

  Og kun ulækre, NC17, forældede typer som jeg - kæmper med: "De Tre Muslingeskaller"

  Gasivodo31-05-18 19:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen