Disney starter optagelser på fantasy-filmen "Artemis Fowl"

Kenneth Branagh instruerer filmen, der baseres på fantasy-romanserien af Eoin Colfer.

Disneys "Artemis Fowl" er gået i produktion, og optagelserne foregår i England, Nordirland og Ho Chi Minh City. Filmen er baseret på den første bog af Eoin Colfers serie af samme navn og bliver instrueret af Kenneth Branagh.

Mestertyven Artemis Fowl er en yderst intelligent 12-årig dreng, som nedstammer fra en lang række af forbrydere og storsvindlere. Han kommer ud i en hård og listig kamp mod en stærk og hemmelig race af feer, som måske står bag hans fars forsvinden.

Debutanten Ferdia Shaw spiller titelrollen, og Lara McDonnell ("Love, Rosie") spiller Captain Holly Short – en ilter alf, som bliver kidnappet af Artemis for en løsesum af feernes guld.

I feernes underjordiske verden, Haven City, spiller Oscar-vinder Dame Judi Dench Commander Root, lederen af Nedre Imperiums Sikkerhedspoliti (NIS) – feernes politistyrke. Josh Gad ("Skønheden og Udyret") spiller Mulch Diggums – en kleptomanisk dværg, som prøver at hjælpe med at redde Holly.

Kenneth Branagh har taget adskillige fra sit kreative hold på "Mordet i Orientekspressen" med på denne film.

"Artemis Fowl" får dansk biografpremiere 8. august 2019.

Kommentarer

Disney starter optagelser på fantasy-filmen "Artemis Fowl"

  • ★★★1

    You had me at "kleptomanisk dværg"

    davenport13-03-18 15:35

  • 0

    De har dælme ikke meget held med deres fantasy film for tiden. Jeg springer denne over, med mindre de første anmeldelser da virkelig viser noget godt. 

    Nagash13-03-18 23:39

Log ind for at deltage i diskussionen