Disney udgiver "Black Panther: Wakanda Forever" og "En forunderlig verden" på Blu-ray i februar

Samlere kan ånde lettet op: Disneys nyeste eventyr udkommer heldigvis i fysisk form.

Så er der godt nyt til Disney-fans med hang til fysiske medier: MCU's "Black Panther: Wakanda Forever" og den animerede "En forunderlig verden" udkommer snart på Blu-ray, dvd og 4K UHD. Det skriver internettets største hjemmevideo-site, The Digital Bits.

"Black Panther: Wakanda Forever" lander på det amerikanske marked den 7. februar, og den udkommer sikkert cirka samtidigt herhjemme. "En forunderlig verden" slippes løs en uge senere på det danske marked, den 13. februar.

"En forunderlig verden" kan allerede nu ses på Disney+, mens "Black Panther: Wakanda Forever" får premiere på streamingtjenesten den 1. februar.

Læs også: Disneys "En forunderlig verden" klarer sig langt bedre på Disney+ end i biografen

Som tidligere rapporteret skuffede den kulørte "En forunderlig verden" fælt i biograferne, mens MCU's seneste superhelte-epos på nuværende tidspunkt har indtjent for svimlende 827 mio. dollars på verdensplan.

Dog har "En forunderlig verden" klaret sig langt bedre på Disney+ end i biograferne. Således var Disneys nyeste animationsfilm den mest sete film på streamingtjenesten mellem jul og nytår.

Samlere kan føje "Black Panther: Wakanda Forever" og "En forunderlig verden" til filmsamlingen, når de altså udkommer i fysisk form om en måneds tid. Herunder kan I i øvrigt se Moovy TV's interviews med flere af de to films store navne:

Kommentarer

Disney udgiver "Black Panther: Wakanda Forever" og "En forunderlig verden" på Blu-ray i februar

 • 0

  Er der da ellers snak om at de stopper med at udgive film på disk? Jeg går da helt kold hvis jeg ikke kan få Marvel-filmene på disk længere lige pludseligt! 

  Sjølle10-01-23 08:34

 • ★★★★★★1

  Det er lidt et paradoks at jeg stadig køber samtlige MCU og Disney film, når jeg aldrig ser dem på skive alligevel. 

  Jeg er ved at udvikle mig som Johan - mine BD skiver står på reolen pakket ind i folie, og så ser jeg filmene på Disney+ - for det er jo nemmere!

  Men selvfølgelig køber jeg dem da, de ville jo mangle i samlingen 

  Har jeg solgt min sjæl til Disney?

  Wayne10-01-23 11:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen