Disneys "Den lille havfrue" finder sin Ariel

Filmen instrueres af Rob Marshall og vil indeholde klassiske sange fra den animerede original samt nogle helt nye.

For nylig kunne vi rapportere, at Disney har Melissa McCarthy i kikkerten til at portrættere havheksen Ursula i live-action-versionen af "Den lille havfrue". 

Nu skulle det imidlertid være sikkert og vist, at filmen om den smukke og godhjertede havfrue, Ariel, har fundet sin hovedrolleindehaver.

Det bliver Halle Bailey fra R&B-duoen Chloe x Halle, der skal give den som Ariel, og sangerinden har ifølge Variety hele tiden været favorit til at score rollen: "Efter en intensiv søgen stod det lysende klart, at Halle besidder den der sjældne kombination af ånd, hjerte, ungdom, uskyldighed og substans – samt en herlig sangstemme – alle iboende kvaliteter, der er afgørende for at kunne spille denne ikoniske rolle," udtaler filmens instruktør Rob Marshall ("Mary Poppins vender tilbage") om den blot 19-årige sangerinde.

Halle Bailey får selskab af Jacob Tremblay ("Room") og Awkwafina ("Crazy Rich Asians"), der har landet rollerne som hhv. fisken Tumle og mågen Skralde – begge venner til Ariel.

Den nye udgave af "Den lille havfrue" vil indeholde klassiske sange fra den animerede original samt nogle helt nye, der er skrevet til lejligheden af veteranen Alan Menken i samarbejde med Lin-Manuel Miranda.

Kommentarer

Disneys "Den lille havfrue" finder sin Ariel

  • ★★★★0

    Blackwashing? Hvis jeg var rødhåret, så var jeg måske blevet fornærmet. 

    Lars! 4-07-19 10:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen