Disneys "Lady og vagabonden"-remake har fundet sin Lady

Tessa Thompson, der blandt andet er kendt fra "Thor: Ragnarok", skal lægge stemme til den bedårende cockerspaniel fra Disneys elskede klassiker.

"Lady og vagabonden" er endnu én af Disneys udødelige tegnefilmsklassikere, som bliver genindspillet i en live-action-version i disse år. Vi har allerede fået "Skønheden og Udyret" og "Junglebogen", men derudover er der også remakes på vej af "Dumbo", "Aladdin", "Løvernes konge" og "Mulan" – for blot at nævne nogle stykker.

Men Disney-fans kan altså også se frem til et gensyn med de forelskede hunde, der især er kendt for deres ikonske spaghetti-og-kødbollekys, og nu er det kommet frem, hvem der skal lægge stemme til den charmerende cockerspaniel Lady med de bedårende hundeøjne. Valget er faldet på Tessa Thompson, der blandt andet er kendt fra HBO-serien "Westworld" og superheltefilmen "Thor: Ragnarok".

Hun slutter sig til Justin Theroux, der skal lægge stemme til Vagabonden, og han har tidligere lagt stemme til animerede figurer i såvel "Megamind" som i "Lego Ninjago Filmen", hvor sidstnævnte films instruktør, Charlie Bean, også skal stå bag kameraet på "Lady og Vagabonden".

Kommentarer

Disneys "Lady og vagabonden"-remake har fundet sin Lady

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen