Disneys "Lilo & Stitch"-remake finder sin Lilo

En af Disneys mindre klassikere bliver genindspillet med bl.a. Zach Galifianakis på rollelisten.

Som tidligere rapporteret har Disney et live-action-remake af "Lilo & Stitch" i støbeskeen.

Originalen fra 2002 hører måske ikke just til blandt studiets bedste eller mest indtjenende animationsfilm, men "Lilo & Stitch" har i årenes løb kastet flere direct-to-video-opfølgere af sig og skabt en solid fanbase. 

Nu har genindspilningen omsider fundet sin Lilo, og valget er faldet på det ubeskrevne blad Maia Kealoha. Hun slutter sig til bl.a. Zach Galifianakis ("Tømmermænd"-trilogien), der kom om bord på projektet tilbage i februar. 

Bag kameraet finder vi instruktøren Dean Fleischer Camp, som er manden bag den Oscar-nominerede animationsfilm "Marcel the Shell With Shoes On".

I den oprindelige "Lilo & Stitch" mødte vi første gang den lille og ensomme pige Lilo, der kom i besiddelse af hundehvalpen Stitch, som viste sig at være et destruktivt og jaget væsen fra det ydre rum. Det forhindrede dog ikke det umage par i at knytte et varmt venskab i eksotiske omgivelser på Hawaii.

Genindspilningen af "Lilo & Stitch" bliver vanen tro en blanding af live-action og CGI. Eventyret er sat til at udkomme eksklusivt på Disney+. 

Kommentarer

Disneys "Lilo & Stitch"-remake finder sin Lilo

  • 0

    YES !!!
    ENDNU en reboot/remake/prequel/sequel i stedet for de evindelige nytænkinger, nyskabelser og nye ideer i filmens verden!
    Det bli'r SÅ fedt!

    Pistolprinsen 5-04-23 10:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen