Disneys "Lilo & Stitch"-remake springer biograferne over

Genindspilningen af den mindre kendte klassiker får eksklusiv premiere på Disney+.

Selvom "Lilo & Stitch" fra 2002 langtfra er Disneys mest vellykkede eller bedst indtjenende animationsfilm, afholder det ikke studiet fra at lave endnu et remake.

I det originale eventyr mødte vi i sin tid den lille og ensomme pige Lilo, der kom i besiddelse af hundehvalpen Stitch, som viste sig at være et destruktivt og jaget væsen fra det ydre rum. Det forhindrede dog ikke det umage par i at knytte et varmt venskab i eksotiske omgivelser på Hawaii.

Remaket bliver en blanding af live-action og computeranimation, akkurat som vi har set i "Skønheden og Udyret", "Dumbo" og "Aladdin", men i modsætning til disse værker får "Lilo & Stitch" ikke biografpremiere.

Eventyret lander i stedet direkte på Disney+, hvilket også var tilfældet med genindspilningen af "Lady og vagabonden", der allerede lå klar ved streamingtjenestens amerikanske lancering i november.

"Lilo & Stitch" har et budget på 60 mio. dollars, og optagelserne forventes at påbegynde på Hawaii i løbet af efteråret.

Kommentarer

Disneys "Lilo & Stitch"-remake springer biograferne over

  • 0

    Nu er det ikke direkte til VHS eller DVD, hvis det - oftest - er af for ringe kvalitet.  Næ.. nu er det direkte til Disney+ :) 

    Ronni Pedersen 8-02-20 15:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen