Disneys "Mulan"-remake: Forvent ikke en musical, men en martial arts-film

I modsætning til Disneys biografaktuelle remake af "Skønheden og udyret", skal publikum ikke forvente en masse sange fra originalen, når det kommer til live-action udgaven af "Mulan" fra 1998. I hvert fald ikke, hvis det står til filmens instruktør Niki Caro, der nu sætter sine første ord på, hvad publikum kan forvente af legenden om pigen, der forklædt som mand tager sin svækkede fars plads i den kinesiske hær:

"Jeg er ikke begyndt endnu, så jeg kan ikke komme med nogen detaljer. Men budgettet og lokationen og historien tilbyder mig så stor en rækkevidde til at lave et utroligt stykke GIRLY martial-arts extravaganza i Kina. Og jeg kan ikke vente," udtaler Caro og tilføjer til spørgsmålet om, hvor mange sange publikum kan forvente: "Så vidt jeg har forstået, indgår der ingen sange på nuværende tidspunkt, til stor fortrydelse for mine børn. Jeg har min lille pige på 9. Vi skal til at lære mixed martial-arts som forberedelse."

"Tiger på spring, drage i skjul", "House of Flying Daggers"

At den nye "Mulan"-film formentlig bliver stærkt præget af martial arts giver ekstra god mening, da William Kong er hyret som executive producer. Han producerede den formidable og Oscar-vindende "Tiger på spring, drage i skjul" fra 2000 og "House of Flying Daggers" fra 2004.

New Zealandske Niki Caro har tidligere instrueret det vellykkede familiedrama "Whale Rider" fra 2003, og hun er snart biografaktuel med "The Zookeeper's Wife". Så umiddelbart lader det til, at "Mulan" er i gode hænder, selvom det endnu er uvist, hvem der skal spille titelrollen i den nye film, der kommer til at bestå af et asiatisk ensemble.

Filmen får amerikansk premiere i november 2018.

Kommentarer

Disneys "Mulan"-remake: Forvent ikke en musical, men en martial arts-film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen