Disneys "Vaiana"-remake finder sin kvindelige stjerne

Disneys 55. animationsklassiker bliver til en live-action-biograffilm i 2026.

En live-action-genindspilning af Disneys animerede eventyr "Vaiana" (som i USA blev døbt "Moana") er som tidligere rapporteret i støbeskeen.

Her vender Dwayne Johnson tilbage i rollen som den mægtige halvgud Maui – præcis som i den computeranimerede originalfilm, hvori superstjernen lagde stemme til den karismatiske karakter.

Johnson får dog ikke selskab af Auli’i Cravalho, der spillede hovedrollen som Vaiana i den animerede film. Rollen bliver i stedet overtaget af den 17-årige australier Catherine Laga’aia. Det rapporterer Variety.

Se også: Moovy TV møder instruktørerne bag "Vaiana", "Den lille havfrue" og "Aladdin"!

Bag kameraet finder vi Thomas Kail, som tidligere bl.a. har instrueret den populære Broadway-musical "Hamilton".

Produktionen går efter planen i gang i løbet af sommeren, og den nye udgave af "Vaiana" er sat til at få biografpremiere den 10. juli 2026.

I den oprindelige animationsfilm fra 2016 fulgte man den modige og eventyrlystne teenagepige Vaiana, som rejser væk fra sin hjemø i Stillehavet sammen med den humoristiske halvgud Maui for at bryde en forbandelse, der dræber hendes folks afgrøder.

Ud over det kommende live-action-remake kan Disney-fans også se frem til "Vaiana 2", der udkommer i biograferne herhjemme den 26. november i år. I kan se den første teaser til dén film her.

Kommentarer

Disneys "Vaiana"-remake finder sin kvindelige stjerne

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen