Disneys dokumentarserie om ILM og George Lucas får premieredato

"Light & Magic" fortæller den fascinerende historie om "Star Wars"-skaberens sagnomspundne special effects-firma, Industrial Light and Magic.

Lawrence Kasdan er kendt som manden, der blandt andet har leveret manuskripterne til legendariske Lucasfilm-produktioner som "The Empire Strikes Back", "Raiders of the Lost Ark" og "Return of the Jedi". 

Nu står den garvede filmmager bag en kommende dokumentarserie i seks afsnit om "Star Wars"-skaberen George Lucas' legendariske special effects-selskab, Industrial Light and Magic. 

Serien med titlen "Light & Magic" tager publikum med bag kulisserne på det sagnomspundne studie og fortæller den fascinerende historie om ILM, som George Lucas stiftede tilbage i 1975 – to år før det banebrydende studie skabte effekterne til den originale og visuelt overdådige "Star Wars"-film.

Læs også: VFX-legenden Douglas Trumbull er død, 79 år gammel

Efter rumsagaens kolossale succes blev ILM et brandvarmt og eftertragtet navn, og studiet blev i de følgende år hyret til at skabe spektakulære effekter på et hav af store Hollywoodfilm uden for Lucasfilm – såsom "Tilbage til fremtiden"-, "Terminator"- og "Harry Potter"-filmene.

I 2012 solgte George Lucas Lucasfilm og ILM til Disney-koncernen, der fortsat spytter "Star Wars"-film og -serier en masse ud til studiets hungrende sci-fi-fans.

Du kan komme helt tæt på magien, når "Light & Magic" får eksklusiv premiere på Disney+ den 27. juli.

Kommentarer

Disneys dokumentarserie om ILM og George Lucas får premieredato

  • ★★★★★★0

    Du har overhånden, med nyheder om SW i forhold til i forhold til Johans ST - for tiden.

    Klart en serie jeg skal se. :-)

    Wayne 6-05-22 13:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen