Disneys live-action "Mulan" skudt igang - se første billede!

Den animerede original, baseret på en gammel kinesisk legende, så dagens lys for 20 år siden, og nu er tiden inde til et remake.

Disney har markeret, at produktionen af "Mulan"-remaket er begyndt ved at offentliggøre det første billede af Liu Yifei ("The Chinese Widow") i rollen som den unge kvinde, der i historien forklæder sig som mand for at tage sin svækkede fars plads i den kinesiske hær. Billedet kan ses herunder.

Skuespillerinden, der også er kendt under navnet Crystal Liu, blev udvalgt til rollen som Mulan, efter at Disney havde afholdt auditions for i omegnen af tusind håbefulde kandidater fordelt på fem kontinenter.

Liu får blandt andet følgeskab af Donnie Yen, der spillede blind kriger i "Rogue One: A Star Wars Story", og i instruktørstolen sidder Niki Caro, som har stået bag kameraet på "The Zookeeper’s Wife".

Én af filmens producere er ingen ringere end William Kong, der producerede den formidable "Tiger på spring, drage i skjul", og rygtet vil vide, at live-action-versionen lægger stor vægt på martial-arts-aspektet. Samtidig er det stadig uvist, hvor mange af sangene fra den animerede original, der vil optræde i det nye eventyr. 

Optagelserne finder sted i Kina og New Zealand, og "Mulan" får premiere i marts 2020.

Kommentarer

Disneys live-action "Mulan" skudt igang - se første billede!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen