"District 9"-instruktør har i smug optaget en ny gyser

Neill Blomkamp har brugt coronatiden konstruktivt.

Selvom hele verden har været på standby i et års tid, er det alligevel lykkedes for manden bag "District 9", "Chappie" og "Elysium" i al hemmelighed at filme sit næste projekt. Instruktør Neill Blomkamp har tilsyneladende fået alle optagelser i kassen og er i øjeblikket i færd med at sikre sig distributionsaftaler til sin næste spillefilm.

Filmen, der har fået titlen "Demonic", beskrives som en overnaturlig med gyser og skulle efter sigende være et projekt, som Blomkamp længe har ønsket at lave.

Neil Blomkamp har tidligere forsøgt at få stablet en ny "Alien"-film på benene. Et projekt, der dog desværre blev lagt i graven igen, ikke mindst efter at Ridley Scott genoptog sit arbejde på franchisen.

Læs også: Neill Blomkamp om "Alien 5": Den er lagt i graven

Ligeledes har Blomkamp tidligere været tilknyttet instruktørrollen på en fortsættelse til "RoboCop" – et projekt, han også endte med at springe fra, til stor ærgrelse for mange, der havde glædet sig til at se instruktøren sætte sit visuelle præg på franchisen. 

Nu kan "Demonic" måske tage lidt af skuffelsen fra de to droppede projekter. Blomkamp har med en række science fiction/horror-kortfilm fra 2017 demonstreret, at han faktisk mestrer gyseropgaven ganske godt.

"Demonic" har endnu ikke en officiel premieredato, og plottet holdes ligeledes hemmeligt, så vi må nok væbne os lidt med tålmodighed, før vi kan forvente at få en trailer at se.

Kommentarer

"District 9"-instruktør har i smug optaget en ny gyser

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen