"Django vs. Zorro" er på vej – med Quentin Tarantino om bord!

Tarantino har hyret en manuskriptforfatter til at skrive fortsættelsen til "Django Unchained", hvor dusørjægeren Django slår sig sammen med selveste Zorro.

Tilbage i 2014 udtænkte Tarantino en tegneseriefortsættelse til sin western-film "Django Unchained". Tegneserien blev skrevet af Matt Wagner og foregik flere år efter filmen, hvor Django bliver hyret som bodyguard til adelsmanden Diego de la Vega – bedre kendt som den maskerede helt Zorro.

For nylig var der premiere på Tarantinos niende film, "Once Upon a Time in Hollywood", på filmfestivalen i Cannes, og han har også travlt med at promovere filmen de kommende måneder.

Læs også: Cannes dag 5 og 6: Quentin Tarantino er landet

Men ligesom på sit "Star Trek"-projekt har Tarantino hyret en anden manuskriptforfatter til at lave en drejebog, mens han selv har travlt – i dette tilfælde komikeren Jerrod Carmichael, som også har medvirket i film som "The Disaster Artist" og "Transformers: The Last Knight".

Det er udvidst, om Tarantino selv vil instruere film, eller om han blot vil være tilknyttet projektet som producer og/eller idémand.

Det er til gengæld sikkert, at Tarantinos nyeste film, "Once Upon a Time in Hollywood", kan ses i de danske biografer fra og med den 15. august. Tjek traileren her.

Kommentarer

"Django vs. Zorro" er på vej – med Quentin Tarantino om bord!

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen