"Doctor Sleep"-instruktør vil gerne lave ny "A Nightmare on Elm Street"-film

Efter at have lavet fortsættelsen til "Ondskabens hotel" er Mike Flanagan klar på at tage hånd om endnu en klassisk gyser.

"Doctor Sleep" har haft svært ved at sælge biografbilletter over hele kloden, men Flanagans renommé er intakt ovenpå filmens flotte anmeldelser i USA samt instruktørens tidligere gyser-hits – deriblandt Netflix-produktionerne "Gerald's Game" og "The Haunting of Hill House".

Og derfor er det ikke usandsynligt, at Flanagan kan få grønt lys til at lave en ny "A Nightmare on Elm Street"-film om den grufulde, forbrændte Freddy Krueger, der trænger ind i folks mareridt og slår dem ihjel både dér og i virkeligheden.

Læs også: Basketball-stjerne pønser på at genoplive "Friday the 13th"

Den første "A Nightmare on Elm Street" (som i sin tid blev døbt "Morderisk mareridt" herhjemme) udkom i 1984 og blev skrevet og instrueret af horror-legenden Wes Craven ("Scream", "The Hills Have Eyes").

Craven døde i 2015, men hans bo har netop annonceret, at de tager imod ideer til nye "A Nightmare on Elm Street"-film, og Flanagan reagerede med det samme på Twitter:

"Send mig ind på banen, træner... Jeg har en pitch!"

Vi ved naturligvis ikke endnu, om Flanagan har tænkt sig at lave en fortsættelse med Robert Englund tilbage i rollen som Krueger, eller om han vil lave et reboot à la det fra 2010, hvori Jackie Earle Haley spillede den diabolske dræber.

Elijah Wood har også tidligere udtrykt interesse i at lave en ny "A Nightmare on Elm Street"-film med sit produktionsselskab, SpectreVision, i ryggen.

Tiden vil vise, om Kruegers genkomst bliver en drøm af en gyser eller et mareridtsagtigt mareridt!

Kommentarer

"Doctor Sleep"-instruktør vil gerne lave ny "A Nightmare on Elm Street"-film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen