"Doctor Strange"-instruktør laver også toeren

Marvels troldmand får endnu en solofilm.

Marvel og Disney er nu blevet enige med den amerikanske instruktør Scott Derrickson om at fortsætte samarbejdet, som i 2016 gav os "Doctor Strange". En opfølger med den kraftfulde troldmand skulle dermed være i de tidlige forberedelsesfaser.

Derrickson har før instrueret de stemningsfulde gyserfilm "The Exorcism of Emily Rose", "Sinister" og "Deliver Us from Evil", ligesom han i 2008 stod bag genindspilningen af "The Day the Earth Stood Still". Med "Doctor Strange" fik filmmageren sit hidtil største hit, og filmen endte med at indspille for over 670 mio. på verdensplan.

"Sherlock"-stjernen Benedict Cumberbatch vender i næste kapitel tilbage i hovedrollen som doktoren med det mærkværdige efternavn, og det forventes derudover, at både Benedict Wong samt Rachel McAdams ligeledes gentager deres roller fra den første film. Cumberbatch og Wong optrådte desuden tidligere på året som de kulørte troldmænd i "Avengers: Infinity War".

Det er ikke blevet afsløret, hvem der skal kreere manuskriptet til "Doctor Strange 2" – men instruktør Derrickson havde selv en hånd med i skrivearbejdet på etteren, så det er ikke usandsynligt, at filmmageren også denne gang i det mindste giver et nap med. Håbet er, at superhelte-troldmandens næste eventyr kan gå i produktion i begyndelsen af 2020.

Kommentarer

"Doctor Strange"-instruktør laver også toeren

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen