"Døden på Nilen" og "Free Guy" udskydes også til 2021

Således er "Wonder Woman 1984" den eneste potentielle blockbuster, som (forhåbentlig) udkommer inden nytår.

Årets biografkalender er snart blevet helt støvsuget for Hollywood-storfilm. Senest blev "Dune", "Tomb Raider 2" og Bond-filmen "No Time to Die" udskudt, og nu har Disney fjernet krimien "Døden på Nilen" og actionbraget "Free Guy" fra årets filmkalender.

De to film var nogle af årets allersidste, større live-action-udgivelser fra USA, og nu er det altså kun superheltefilmen "Wonder Woman 1984", der nærer håb om at lokke masserne ind i alverdens biografsale før årets udløb. Sidstnævntes premieredato hedder p.t. 25. december i år.

Det er dog ikke utænkeligt, at "Wonder Woman 1984" udskydes nok en gang, idet den distribueres af Warner Bros., som ikke just blev imponeret over de relativt få billetter, som Christopher Nolans "Tenet" fik solgt på verdensplan.

Læs også: Christopher Nolan kommenterer skuffende "Tenet"-indtjening

Efter planen skulle "Døden på Nilen", som er Kenneth Branaghs anden film i rollen som mesterdetektiven Hercule Poirot ovenpå "Mordet i Orientekspressen", og "Free Guy" være udkommet i december.

Filmene produceres af 20th Century Studios, som ejes af Disney, men ingen af selskaberne har annonceret nye premieredatoer til de to film.

Variety rapporterer, at blot 50% af USA's biografer er åbne netop nu, og idet coronavirussen endnu ikke viser tegn på at slippe sit greb om kloden, er det svært at spå, hvornår Hollywoods blockbusters vender tilbage i biograferne.

Kommentarer

"Døden på Nilen" og "Free Guy" udskydes også til 2021

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen