Dokumentarfilm om Val Kilmer på vej fra Amazon Studios

Dokumentaren består af bl.a. hidtil usete klip, som Kilmer selv filmede under forberedelserne til film som "Top Gun" og "Batman Forever".

Val Kilmers fascinerende karriere bliver snart oprullet i en helt ny dokumentarfilm fra Amazon Studios og A24. Det skriver The Hollywood Reporter.

Skuespilleren kan bl.a. prale af sine portrætter af ikoniske karakterer som Batman og Jim Morrison i hhv. "Batman Forever" og Oliver Stones "The Doors", og derudover er den berømte method actor også kendt for mindeværdige præstationer i film som "Willow", "Top Gun", "Tombstone" og "Top Secret!".

Den særegne skuespillers karriere har dog også budt på talrige kunstneriske nedture, og Kilmer blev for nylig hårdt ramt af kræft, der krævede en halsoperation, som næsten har udslettet den 61-årige mands stemme. Derfor blev Kilmers replikker også eftersynkroniseret i thrilleren "Snemanden" tilbage i 2017.

Læs også: Val Kilmer er klar til at spille Batman igen

"Val" kommer for en stor dels vedkommende til at bestå af hidtil usete klip, der viser Kilmers forberedelser til sine roller. Klippene er taget fra flere tusind timers hjemmevideooptagelser, hvor Kilmers brødre har dokumenteret skuespillerens arbejde med at få bl.a. rollerne til "Top Gun" og "Batman Forever" til at sidde lige i skabet.

"Val" får efter planen premiere senere i år, hvor vi også kan opleve Val Kilmer gentage rollen som jager-piloten Tom 'Iceman' Kazanski i "Top Gun"-efterfølgeren "Top Gun: Maverick". Det sker den 18. november, hvor fortsættelsen til 1980'er-fænomenet omsider lander i de danske biografer. 

Kommentarer

Dokumentarfilm om Val Kilmer på vej fra Amazon Studios

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen