Dolph Lundgren: "Rocky"-spin-off om Drago på vej

Den hårdtslående russiske kæmpe har angiveligt flere stød tilbage i boksehandskerne.

For nylig udkom Sylvester Stallones Director's Cut-udgave af boksebraget "Rocky IV" fra 1985 – med den mundrette titel "Rocky IV: Rocky vs. Drago: The Ultimate Director's Cut".

Filmen huskes især for Dolph Lundgrens portræt af den hårdtpumpede sovjetiske mesterbokser Ivan Drago, der blandt andet møder Apollo Creed (Carl Weathers) i en skæbnesvanger dyst.

Nu afslører den svenske skuespiller i et interview med The Hollywood Reporter, at vi formentlig ikke har set det sidste til den frygtindgydende fighter. MGM pønser ifølge Lundgren nemlig på at lave en spin-off om Drago, der fortsætter bokserens historie.

Læs også: Sylvester Stallone: Jeg vender ikke tilbage som Rocky i "Creed III"

Sidst Lundgren kunne opleves i rollen som det russiske muskelbundt var i "Rocky"-spin-off-filmen "Creed II", hvor vi fik en mere menneskelig side af bokseren at se.

Lungren fortæller i interviewet med The Hollywood Reporter, at han tilbage i 1985 selv udtænkte Ivan Dragos forhistorie: "Da jeg spillede karakteren, lavede jeg en forhistorie om, hvordan han blev opdraget af staten, og at de kontrollerede ham. Han havde ikke meget at skulle have sagt. Han var egentlig ikke en ond person, han var blot et produkt af systemet. Han er Frankensteins monster. Han er ikke Dr. Frankenstein, det er Sovjetunionen," udtaler skuespilleren.

Tiden må vise, hvordan og hvornår Ivan Drago igen er klar til at sende publikum til tælling, men indtil da kan fans af den hårdtslående franchise passende fordrive ventetiden med at opleve den nye Director's Cut-udgave af "Rocky IV" digitalt.

Kommentarer

Dolph Lundgren: "Rocky"-spin-off om Drago på vej

  • ★★★★0

    Det lyder faktisk som en glimrende idé. En af de ting jeg rigtig godt kunne lide ved "Creed 2" var netop, at man fik en anden side af Drago at se. Så hvis de kan få skrevet en fornuftig historie, så er jeg da bestemt klar på at se mere med Rocky's nemesis.

    NightHawk 6-12-21 19:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen