Donald Glover og Ryan Gosling på tale som den unge Willy Wonka

"Justice League"-stjernen Ezra Miller er også i spil til rollen som excentrikeren, der kommer i besiddelse af en vis chokoladefabrik.

Warner Bros. har en origin-historie om den unge Willy Wonkas eventyr i støbeskeen, og den vil angiveligt afsløre, hvordan Wonka mødte de spøjse Oompa-Loompaer, der endte med at arbejde for ham, og om hvordan han overhovedet kom i besiddelse af den sagnomspundne chokoladefabrik, som optræder i Roald Dahls klassiske bog "Charlie og chokoladefabrikken".

Det er allerede kendt, at "Paddington"-instruktøren Paul King skal stå bag kameraet på Wonka-eventyret, men det er endnu uvist, hvilken skuespiller der får æren af at følge i d'herrer Johnny Depp og ikke mindst Gene Wilders fodspor, når det kommer til at portrættere den gådefulde Willy Wonka på film. 

Tre kandidater på shortlisten

Efter sigende befinder tre kandidater sig lige nu på Warner Bros.' shortlist, og den mest bemærkelsesværdige af dem må siges at være multitalentet Donald Glover, der allerede har stor erfaring med at spille en yngre udgave af en legendarisk karakter, eftersom han lige nu giver den som charmøren Lando Calrissian i den biografaktuelle "Solo: A Star Wars Story".

Glover har høstet mange roser for sin præstation i "Star Wars"-filmen og er i det hele taget særdeles ombejlet i Hollywood, men om det er nok til, at han ender med at lande rollen som Wonka, må tiden vise. Det er heller ikke hvem som helst, Glover er oppe imod, da de to andre kandidater på listen angiveligt er ingen ringere end Ryan Gosling ("Blade Runner 2049") og Ezra Miller ("Justice League").

Filmen om den unge Willy Wonka – der får manuskript af Simon Rich, som desuden var med til at skrive Pixars "Inderst inde" – har endnu ingen officiel premieredato. 

Kommentarer

Donald Glover og Ryan Gosling på tale som den unge Willy Wonka

  • ★★★★★0

    Studierne har hørt, at publikum er trætte af remakes. Så nu vil de lave origin spin-offs i stedet. 

    Lars! 7-06-18 18:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen