Donald Trump: Voldelige film er skyld i skoleskyderier

Trump vil se på et nyt rating-system for videospil og film efter skoleskyderiet i Florida.

Efter skolemassakren i Florida, hvor en tidligere elev bevæbnet med en AR-15 semi-automatisk riffel skød og dræbte 17 personer og sårede 14, ønsker Donald Trump nu at se på, om der skal indføres større restriktioner over for voldelige videospil og film. Det fortalte han til et møde i Det Hvide Hus med andre politikere omhandlende skoleskyderier.

"Jeg hører flere og flere, der siger, at voldsniveauet i videospil virkelig påvirker de unges tanker, og hvis man går skridtet videre, er det film... Filmene er så voldelige. Og alligevel har et barn mulighed for at se filmene, hvis der ikke er sex involveret, men der er drab involveret. Måske skal de indføre et rating-system for det," mener Trump.

"Det er en meget kompliceret affære, men fakta er, er der udkommer film, der er så voldelige – med drab og alt muligt andet. Måske er det også noget, vi bliver nødt til at diskutere... Der er de her film i dag, hvor et barn kan se filmen, selvom den er så voldelig og klam... Vi bliver måske nødt til at tale om det," siger præsidenten.

Mens Trump altså tilsyneladende mener, at man kan dæmme op for skoleskyderier ved at se på strammere restriktioner for videospil og film, har han afvist at forbyde semi-automatiske våben og har i stedet foreslået, at man bevæbner lærerne.

Kommentarer

Donald Trump: Voldelige film er skyld i skoleskyderier

 • 0

  Jeg smider lige det link her: www.youtube.com/watch

  Essal25-02-18 13:27

 • ★★0

  Jeg tror det handler om modning/udstødelse kombineret med let adgang til våben.

  Aranyhajú Nyárszépe25-02-18 14:36

 • ★★0

  De kan da sagtens forbyde voldelige spil og film, mens våbnene stadig er der.

  MOVIE100025-02-18 14:42

 • ★★★2

  Vi har de samme spil og film og den samme andel af unge forbrugere af dem i så mange andre lande, hvor det her ikke sker. Men når man er i lommen på våbenlobbyen, så må man finde andre at skyde skylden på.

  Kruse25-02-18 14:59

 • 0

  Jeg griber dem bare i "katten"! Så kommer de.. :-/

  Gasivodo26-02-18 01:59

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen