"Dope"-instruktør skal filmatisere kulttegneserien "Black Hole"

Filmen baserer sig på et tegneserie-mesterværk, der omhandler en kønssygdom, som kun rammer teenagere. 

En filmatisering af "Black Hole" har længe været undervejs og har nu fundet nyt liv, da "Dope"-instruktøren Rick Famuyiwa har takket ja til at skrive og instruere en film baseret på kulttegneserien af Charles Burns. Tegneserien handler om en mærkelig sygdom, som rammer unge teenagere i 70'ernes Seattle og overføres ved seksuel kontakt.

Forsøg på at adaptere tegneserien til film har været on-off siden 2005, da instruktøren Alexandre Aja ("The Hills Have Eyes") var tilknyttet projektet. I de seneste år har både Neil Gaiman ("American Gods") og "Pulp Fiction"-forfatteren Roger Avary forsøgt at skrive et manus til filmen. Selveste David Fincher har sågar været på tale til projektet. Alle forsøg dog indtil videre uden held. 

Rick Famuyiwa fik sit store gennembrud med Sundance-hittet "Dope" fra 2015, og det var planen, at han skulle instruere superheltefilmen "The Flash" for DC, men som så mange andre instruktører forlod han projektet. Siden da har han instrueret HBO-filmen "Confirmation" og det første afsnit af tv-serien "The Chi".

"Black Hole" er det nyeste partnerskab mellem produktionsselskaberne New Regency og Plan B, som tidligere har omfattet Oscar-filmene "The Big Short" og "12 Years a Slave" samt den kommende sci-fi-film "Ad Astra" med Brad Pitt. Et andet projekt, selskaberne er på vej med, er "Wrong Answer", der skal instrueres og produceres af "Black Panther"-instruktøren Ryan Coogler med Michael B. Jordan i hovedrollen.   

Kommentarer

"Dope"-instruktør skal filmatisere kulttegneserien "Black Hole"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen