Doug Liman skal filmatisere det mørke svar på Justice League

Doug Liman er efter "Edge of Tomorrow" blevet en travl herre. Udover flere kommende Tom Cruise-projekter, bl.a. "American Made", var Liman udset til at instruere 20th Century Fox' konstant udsatte film om Marvel-figuren Gambit med Channing Tatum i hovedrollen. Det ser nu ud til, at de også må se langt efter Liman, der i stedet skal stå bag en DC-filmatisering.

Doug Liman er blevet hyret af Warner Bros. og producer Scott Rudin til give liv til DC's ensemblefilm "Dark Universe", også kendt som "Justice League Dark".

Den mørke og overnaturlige udgave af Justice League består af John Constantine, Swamp Thing, Deadman, Zatanna og Etrigan the Demon. Den skulle oprindeligt have haft Guillermo del Toro til både at instruere og skrive filmens manuskript. Del Toro skulle dog stadig være tilknyttet i en producerrolle.

I stedet vil filmens manuskript blive leveret af den relativt ukendte Michael Gilio, og det er planen – som det også var med Del Toros tidligere koncept – at "Dark Universe" skal indgå i DC's større cinematiske univers.

Nyheden efterlader flere spørgsmål. "Gambit", der starter optagelser i januar, skal på ny finde en instruktør, og omvendt skal DC, Warner Bros. og Doug Liman sammen finde plads til "Dark Universe" i et stramt booket program.

Kommentarer

Doug Liman skal filmatisere det mørke svar på Justice League

 • ★★★★★★0

  Jeg er så meget nede med Justice League Dark. At komme til se Etrigan og Deadman på det store lærred, lyder som en ren fest! :D

  Zero Cool26-08-16 10:56

 • ★★★★0

  Etrigan har jeg også blevet ret glad for efter gensyn med Justice League.

  Er det naivt og håber på Matt Ryan i rollen som John Constantine igen, ved godt jeg får ham i den animeret udgave af Justice League Dark, men ja, han er fandme den bedste Constantine vi har haft :)

  Elwood26-08-16 11:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen