"Downton Abbey 2" er lige på trapperne

Hugh Bonneville, som spiller Robert Crawley i "Downton Abbey", har allerede læst manuskriptet til fortsættelsen.

For snart halvandet år siden rapporterede vi her på Moovy, at endnu en "Downton Abbey"-film formentlig var i støbeskeen. Den første film, som byggede videre på den succesfulde tv-serie af samme navn, blev et gigantisk hit i 2019, hvor den indtjente godt 185 mio. dollars på verdensplan, men blot havde kostet 20 mio. dollars at producere.

Derfor giver det sig selv, at folkene bag "Downton Abbey" overvejer at lave endnu en spillefilm om Crawley-familien og deres tjenestefolk i det Edwardianske England.

Læs også: Anmeldelsen af "Downton Abbey"-filmen

Produceren Gareth Neame har tidligere antydet, at et manuskript til "Downton Abbey 2" er ved at blive udfærdiget, og det bekræftes nu af en af seriens stjerner foran kameraet, Hugh Bonneville ("Paddington 2"), som både blev Emmy- og Golden Globe-nomineret for sin indsats i rollen som greven af Grantham, Robert Crawley.

"Jeg har set manuskriptet," fastslår Bonneville i et nyt interview, som ET Canada har fået fingre i. Samtidig fortæller Bonneville, at coronapandemien (forståeligt nok) er den største hurdle, der netop nu står i vejen for filmens tilblivelse:

"Hvis alle, som tilbydes en vaccine, tager vaccinen, så kan vi lave filmen. Vi kommer til at lave filmen. Alt er så småt ved at falde på plads, men den her coronavirus flyver jo rundt. Indtil den er kommet under kontrol, kan vi ikke komme i gang."

Bonneville bekræfter i øvrigt, at alle hans skuespillerkollegaer er ivrige efter at komme i gang: "Vi er helt klart opsatte på at lave filmen. Vi ville elske at lave den. Vi er desperate efter at få den lavet."

Og så lover Bonneville slutteligt, at der bliver tale om en dejligt opløftende film, som vil give publikum et hårdt tiltrængt pusterum.

Kommentarer

"Downton Abbey 2" er lige på trapperne

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen