Dracula møder det vilde vesten i ny Universal-film!

Det klassiske filmmonster dukker snart op i en futuristisk sci-fi-western, og den glæder vi os til at sætte tænderne i!

Sidste år overraskede Universal Pictures alverdens filmentusiaster med Leigh Whannells fremragende nyfortolkning af monsterfilmen "The Invisible Man", og det har åbenbart givet studiet blod på tanden.

Nu forlyder det nemlig, at Universal har en helt ny monsterfilm i støbeskeen om selveste Dracula – og ikke nok med det: Filmen bliver angivelig en futuristisk sci-fi-western med "The Rider"-instruktøren Chloé Zhao bag kameraet som manuskriptforfatter, instruktør og producer.

Læs også: "The Invisible Man"-instruktør laver også "Wolfman"-reboot

Zhao har netop opnået at blive den første asiatiske kvinde, der er nomineret til en Golden Globe i kategorien Bedste instruktør for dramaet "Nomadland", der efter planen rammer de danske biografer 25. marts.

Derudover er filmmageren også kvinden bag Marvels kommende superheltefilm "The Eternals", der efter planen udkommer til november.

Hvad angår Universals nye take på Bram Stokers Dracula-myte, er det stadig sparsomt med detaljer. Men vi glæder os til, at den ikoniske vampyrgreve ytrer replikken: "I have a feeling I'm not in Transylvania anymore," når han ankommer til en futuristisk udgave af det vilde vesten... måske i det ydre rum!

Kommentarer

Dracula møder det vilde vesten i ny Universal-film!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen