Drew Goddard har ikke helt opgivet Marvel-filmen "The Sinister Six"

Da Sony indgik en aftale med Marvel Studios om at reboote Spider-Man og lade karakteren blive en del af deres filmunivers, så det sort ud for planlagte fortsættelser og spin-offs til "The Amazing Spider-Man 2". Drew Goddard havde manuskriptet klar til "The Sinister Six", som skulle samle alle de store Spider-Man-skurke i én film, og han glædede sig til at gå i gang.

Nu fortæller han i et interview med IGN, at selvom det ser ud til ikke at ske i nær fremtid, så vil han ikke udelukke, at det kan ske en dag. "Jeg var virkelig begejstret over den ide," siger han. "Og hvem ved, hvad fremtiden vil bringe? Fascinationen af Peter Parker er stærk."

Men kan en film med seks skurke virkelig fungere? Goddard mener, den kan, men forklarer, at hans tilgang havde været anderledes end i en ordinær superheltefilm, hvor du ikke har brug for mange skurke.

I stedet for at behandle dem som "skurke" ville han vise dem som protagonister uden at gå på kompromis med deres ondskab: "Selvom de er hovedpersoner, så kan de stadig være onde. Det er hemmeligheden. Se for eksempel 'Reservoir Dogs'. De er de ledende karakterer, men Michael Madsen er komplet psykopat. Det er okay, du kan gøre begge dele."

Drew Goddard afslører også, at han ikke er fan af ideen om, at superheltefilm skal hænge sammen i et bestemt filmunivers, og at han gerne havde lavet "The Sinister Six" som en film, der fik lov at stå alene. Alligevel siger han, at han synes, at Marvels bedste film er dem, som formår at gøre begge dele. 

Selvom "The Sinister Six" ikke er blevet til noget endnu, så er Drew Goddard glad for, at han fik fornøjelsen af at skrive manuskriptet til den og har siden været involveret i andre projekter, deriblandt "Daredevil".

Kommentarer

Drew Goddard har ikke helt opgivet Marvel-filmen "The Sinister Six"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen