Droppet fortsættelse til "Terminator Genisys" udkommer måske som tegneserie

"Terminator Genisys" fra 2015 var oprindeligt tænkt den første del af en ny trilogi.

"Man skal ikke sælge skindet, før bjørnen er skudt," lyder et gammelt ordsprog. Men "Terminator"-franchisen har adskillige gange efterladt seerne med ubesvarede spørgsmål, idet de skulle besvares i fortsættelser, som aldrig blev lavet, fordi filmene floppede.

Både "Terminator Salvation" (2009), "Terminator Genisys" (2015) og senest "Terminator: Dark Fate" (2019) blev i sin tid udtænkt som første del af nye trilogier, som aldrig blev realiseret. Og særligt "Terminator Genisys" var præget (og plaget) af underlige twists og manglende forklaringer, som angiveligt ville blive behandlet i fremtidige fortsættelser og altså ikke var (ifølge manuskriptforfatterne selv) udtryk for forfatternes uduelighed.

Læs også: "Terminator"-stjerne: Det ville være vanvittigt at lave flere fortsættelser

En af filmens manuskriptforfattere, Patrick Lussier, udtaler i podcasten The Production Meeting Podcast, at han og kolleagerne rent faktisk havde skrevet manuskriptet til filmens direkte fortsættelse samt et oplæg til trilogiens sidste kapitel.

"Den tredje film," fortæller Lussier, "ville have besvaret alle de spørgsmål, som blev præsenteret i 'Genisys', og den ville have rundet hele historien af."

Lussier fortæller også, at de to uproducerede "Terminator Genisys"-fortsættelser ville have "brugt mere tid på at skildre fremtiden, og hvordan Skynet bliver skabt. De andre film ville have været lidt mere skæve og anderledes end 'Terminator 2'. Men hvem ved? Måske udgiver de dem en dag som tegneserier!"

Lussier har faktisk tidligere skrevet en trilogi. Han skrev og instruerede gyserfilmen "Dracula 2000", som floppede fælt og blev nomineret til en såkaldt "Stinker Award" i kategorien "Det remake eller den fortsættelse, som ingen havde bedt om". Men selvom ingen havde bedt om filmen, lavede Lussier to fortsættelser, "Dracula II: Ascension" og "Dracula III: Legacy", som ligeledes fik høvl af kritikerne og røg direkte ud på hjemmevideo.

Med andre ord: Måske er det meget godt, at vi aldrig fik de to "Terminator Genisys"-fortsættelser?

"Terminator Genisys" udkom i 2015 og klarede sig nogenlunde ved billetlugerne uden for USA. Men kritikerne slagtede den, og filmen skuffede finansielt i USA, hvorfor man i stedet overdrog franchisen til dens skaber, James Cameron, som var med til at skrive og producere "Terminator: Dark Fate", som klarede sig endnu dårligere end "Terminator Genisys".

Kommentarer

Droppet fortsættelse til "Terminator Genisys" udkommer måske som tegneserie

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen