Duncan Jones' "Blade Runner"-inspirerede sci-fi-film "Mute" starter optagelser

Instruktøren Duncan Jones har længe ønsket at lave en mindre sci-fi-film kaldet "Mute", og efter at have arbejdet på storfilmen "Warcraft" har han nu fået mulighed for at få sit ønske opfyldt. "Mute" skulle oprindeligt havde været Jones' debutfilm, men den var på dette tidspunkt et for ambitiøst projekt at give sig i kast med, og han lavede i stedet "Moon" med Sam Rockwell i hovedrollen.

Netop "Mute" skal foregå i det samme univers, som hans debutfilm "Moon", og ifølge Jones selv har "Mute"-projektet været 14 år undervejs. Han har netop annonceret på sin twitter, at han påbegynder optagelserne i Berlin i næste uge med Paul Rudd ("Ant-Man") og Alexander Skarsgard ("The Legend of Tarzan") i hovedrollerne.

Filmen udspiller sig i fremtidens Berlin 40 år fra nu og omhandler den stumme bartender Leo Beiler (Skarsgard), der kun har én grund til at leve, og hun er forsvundet. I sin søgen møder han et par amerikanske kirurger, heriblandt Rudds karakter, og de er Leos eneste spor, men han er i tvivl om, hvorvidt de kan hjælpe eller ej.

Duncan Jones har beskrevet filmen som en thriller med en mærkelig tone, og den bliver meget mørk, men samtidig meget sjov. Jones kalder filmen for "urban science fiction", og han lægger heller ikke skjult på, at "Mute" er inspireret af "Blade Runner".

Kommentarer

Duncan Jones' "Blade Runner"-inspirerede sci-fi-film "Mute" starter optagelser

 • ★★★★★0

  Nice, efter middelmådigheden der var Warcraft, er det meget rart, at han fedter tilbage og laver noget mindre, som han har mere kontrol over.

  Bruno23-09-16 09:26

 • ★★★0

  Håber så på han får et anstændigt budget til sådan en ide. Moon så fint ud til pengene, men det er ikke en Ridley Scott produktion :) Source Code var decideret dårligt lavet flere steder, selvom plottet var godt. 

  Babo23-09-16 09:38

 • ★★★★0

  Now we're talking :) 

  Riqon23-09-16 09:47

 • ★★★★0

  Fee! Var heller ikke så begejstret for Warcraft, men både Moon og Source Code fandt jeg rigtigt gode!

  David Lund24-09-16 22:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen