Dwayne Johnson står fast: Vil ikke medvirke i "Fast & Furious 10"

The Rock afviser blankt Vin Diesels nylige invitation til at vende tilbage til den succesfulde actionfranchise.

De hårdtslående helte og heltinder i de ti "Fast & Furious"-film (inklusive spin-off-filmen "Fast & Furious: Hobbs & Shaw") har overkommet magtsyge diktatorer, korrupte politistyrker, supersoldater, karteller og terrorister – men visse konflikter er åbenbart for store for dem at løse. I hvert fald bag kameraet.

Vi har længe vidst, at der har været sejlivede gnidninger mellem actionsagaens to største stjerner, Vin Diesel og Dwayne 'The Rock' Johnson.

Læs også: "Fast & Furious 10" udskydes

Johnson var simpelthen så utilfreds med Diesels angiveligt uprofessionelle opførsel under optagelserne til særligt "Fast & Furious 7" og "Fast & Furious 8", at han på Instagram betegnede Diesel (som også producerer filmene) som "chicken shit" og "candy ass" (læs: et kujonagtigt fjols). Diesel svarede igen ved at postulere, at hans dårlige opførsel over for Johnson simpelthen var et forsøg på at tvinge en god præstation ud af den store ekswrestler via lidt "kærlig tugt".

De kommentarer huede bestemt ikke Johnson, som prompte slog fast, at han var helt færdig med "Fast & Furious"-franchisen. Men tilbage i november tryglede Diesel Johnson om at vende tilbage i "Fast & Furious 10" i et længere og sentimentalt SOME-opslag, hvor han refererede til sine egne børn (som åbenbart kalder Johnson for "onkel Dwayne") og den afdøde Paul Walker, som døde, mens "Fast & Furious 7" var i produktion.

Og de kommentarer har Johnson nu reageret på i et interview med CNN. Og reaktionen vil formentlig både skuffe Diesel og franchisens talstærke fans.

En manipulerende Vin Diesel

"Jeg blev meget overrasket over Vins opslag," indleder "Red Notice"-stjernen med at slå fast. "Jeg og Vin mødtes faktisk i juni, hvor jeg fortalte ham direkte – og privat – at jeg ikke vender tilbage til franchisen. Jeg var bestemt, men høflig, og jeg sagde, at jeg altid vil støtte castet og heppe på franchisen, men at jeg ikke vender tilbage.

"Jeg diskuterede det også med mine samarbejdspartnere hos Universal, som var meget støttende, fordi de forstod problemet."

Derefter bliver Johnson lidt mere alvorlig og kritisk over for Diesels ordvalg:

"Vins seneste opslag er et eksempel på hans manipulation. Jeg brød mig ikke om, at han inddrog sine børn eller Paul Walkers død. Lad være med at rode dem ind i det. Vi talte sammen for flere måneder siden og fik alt på plads. Det var altid mit mål at afrunde min fantastiske rejse med den utrolige 'Fast & Furious'-franchise med taknemmelighed og ynde, så det er beklageligt, at den her offentlige diskussion har forkludret situationen."

Johnson fastslår dog nok en gang, at han både har stor tiltro til "Fast & Furious"-franchisen og dens fremtid, og at han ønsker sine tidligere kollegaer og filmholdet held og lykke med de næste kapitler – "Fast & Furious 9" er 2021's tredjestørste Hollywood-succes med en global indtjening på 726 mio. dollars.

Kommentarer

Dwayne Johnson står fast: Vil ikke medvirke i "Fast & Furious 10"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen