Dwayne Johnson vender ryggen til Warner Bros. og "Black Adam" på de sociale medier

Så er "Black Adam 2" vist endegyldigt begravet...

For blot et par måneder siden var Dwayne 'The Rock' Johnson en tilsyneladende meget, meget glad mand.

Den tidligere wrestler, som i dag er en af Hollywoods suverænt største superstjerner, oplevede, at hans store passionsprojekt, DC-filmen "Black Adam", indtjente 67 mio. dollars i sin åbningsweekend i USA og således blev Johnsons største "åbningshit" med ham i hovedrollen.

Men "Black Adam" tabte hurtigt pusten ved billetlugerne, og ifølge flere prominente filmmedier står filmen p.t. til at generere et underskud på 100 mio. dollars.

De tal gik Johnson prompte i clinch med på de sociale medier, men det viste sig, at Johnson selv stod bag en misvisende rapport med nogle mere positive tal på bundlinjen.

Og nu lader det til, at Johnson simpelthen selv har fået nok af "Black Adam" og filmelskabet bag den, Warner Bros. Som MovieWeb skriver, så har flere medier og fans opdaget, at Johnson har unfollowed – læs: han følger ikke længere – Warner Bros. og "Black Adam"-filmen på de sociale medier.

Læs også: Dwayne Johnson står fast: Vil ikke medvirke i "Fast & Furious 10"

Det lyder måske som en besynderlig bagatel at hæfte sig ved, men det er bemærkelsesværdigt, idet Johnson netop er kendt for at være nærmest aggressiv i sin promovering af egne projekter – og samarbejdspartnere – på de sociale medier, herunder Facebook, Instagram og Twitter.

Kappet af det det digitale bånd mellem Johnson og Warner Bros. er også iøjnefaldende pga. timingen. Det kom frem for få dage siden, at Henry Cavill er færdig som Superman i DC's filmunivers – blot to måneder efter, at Cavill dukkede op som Kal-El til sidst i "Black Adam".

Og som Johnson selv fastslog efter premieren på "Black Adam" i oktober, så havde han i årevis kæmpet for at få Cavill med om bord i filmen. Johnson har nemlig netop drømt om at indspille en film, hvor Black Adam og Superman tørner sammen.

Men den drøm blev altså aflivet af James Gunn og Peter Safran, de nye chefer for DC Studios. Og mens der allerede florerer rygter om, at d'herrer har aflivet "Black Adam 2" pga. etterens skuffende indtjening, og fordi DCEU (DC's filmunivers) snart skal genstartes, så har Johnsons SOME-beslutning tilsyneladende sat en tyk streg under, at hans æra som DC-filmhelt allerede er forbi.

"Black Adam" er i øvrigt netop blevet gjort tilgængelig herhjemme på HBO Max.

Kommentarer

Dwayne Johnson vender ryggen til Warner Bros. og "Black Adam" på de sociale medier

 • ★★★★4

  Meeeen Dwayne han er en “lille” bitte hidsig prop, og med sin krop han gør et hop.

  Han henter Kevin Hart, hvis i ikke holder op.

  Something something something something

  Men Gunn og Safran de blir ikke bange, ikke bange ikke bange, de kigger på The Rock og siger klokken den er mange og nu skal du til og hjem… something something i en sæk.

  Elwood17-12-22 17:29

 • ★★★★1

  Cavill er klart den som tager alt det her pænest må man sige.

  Elwood17-12-22 17:30

 • 0

  Tror de er igang med den helt store nulstilling i DC....og Black Adam bragte intet på banen, som er værd at bygge videre på.

  Bliver spændende at se hvad de gør...

  Goodspeed17-12-22 18:25

 • ★★★1

  Er chancen for at The Flash (Og måske Aquaman 2?) ikke blevet noget større nu, for at få samme behandling som Batwoman? Hvis de slukker for DCEU på den måde, hvad interessant er der så ved de to kommende film?

  MOVIE100017-12-22 18:48

 • ★★★★★1

  Cavill er klart den som tager alt det her pænest må man sige.

  Fordi Cavill generelt er en hyggelig og taknemlig fyr og en gentleman, mens Johnson er... Ja, jeg føler hans opførsel i det seneste nok snakker lidt for sig selv. 

  Lars!17-12-22 18:51

 • ★★★★0

  Cavill er klart den som tager alt det her pænest må man sige.

  Hey! Han er en (ægte*) nørd!

  *Irriterende godt udseende nørd - men stadig. Hans Warhammer40K-male halløj...Øh..RESPEKT!

  ^Nærmeste jeg var på den slags var med 1:72 WWII fly...og kønt blev det aldrig.

  Gasivodo17-12-22 19:06

 • ★★★★0

  Fordi Cavill generelt er en hyggelig og taknemlig fyr og en gentleman, mens Johnson er... Ja, jeg føler hans opførsel i det seneste nok snakker lidt for sig selv. 

  Men Johnson's reklame er nu nice.

  youtu.be/xCe6NOBUut0

  Elwood18-12-22 16:28

 • ★★★★★0

  Men Johnson's reklame er nu nice.

  youtu.be/xCe6NOBUut0

  Coz I'm gonna need that boat.

  Lars!19-12-22 18:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen