Dwayne Johnsons "Big Trouble in Little China" bliver en fortsættelse af originalen

Filmens producer afslører nu nye detaljer om muskelbundtets kommende version af kultklassikeren.

Tilbage i 2015 kom det frem, at der blev arbejdet på en genindspilning af gysermesteren John Carpenters 80'er-klassiker "Big Trouble in Little China" – og det endda med actionstjernen Dwayne Johnson i hovedrollen. Projektet har dog endnu ikke set dagens lys, og der har i lange perioder ligeledes været temmelig stille omkring den nye film. Nu afslører projektets producer dog, at "Big Trouble in Little China" stadig planlægges – og at der faktisk slet ikke er tale om en genindspilning.

Nyheden kommer fra Hiram Garcia fra Seven Bucks Productions, som står for det nye projekt. Ifølge Garcia er idéen nu i stedet at fortsætte, hvor Carpenters original slap i 1986. Dengang spillede Kurt Russell hovedrollen som kultfiguren Jack Burton.

Garcia udtaler: "Man kan ikke bare genindspille sådan en klassiker, så vi regner med at fortsætte historien. Vi vil videreføre universet fra 'Big Trouble in Little China'. Alt, der foregik i originalen, eksisterer stadig og står for sig selv, og jeg tror kun, der er én person, som kan spille Jack Burton (Kurt Russell, red.), så Dwayne ville aldrig prøve at overtage den figur."

Kurt Russell tilbage i sin ikoniske rolle?

Produceren fortæller desuden, at man efterhånden er klar til at løfte mere af sløret for projektet: "Vi er langt fremme i arbejdet med filmen, og jeg tror, man vil begynde at høre flere detaljer snart," slutter Garcia således af.

"Big Trouble in Little China" fik på dansk titlen "Hvem springer kineserne for?" og bød – udover Kurt Russell som den lettere inkompetente Burton – på kinesisk trolddom, kung fu og derudover en mystisk pige med grønne øjne.

Med Garcias udtalelser åbnes der dermed også op for, at Russell kan genoptage sin ikoniske rolle i det nye projekt. Kurt Russell har selvfølgelig allerede af to omgange stået overfor stjernen fra den potentielle fortsættelse, da "Fast & Furious 7" og "Fast & Furious 8" begge havde både Russell og Dwayne Johnson på rollelisten.

Kommentarer

Dwayne Johnsons "Big Trouble in Little China" bliver en fortsættelse af originalen

 • ★★★★★★1

  Det ikke en film jeg går og ryster af spænding af efter en efterfølger, selv om jeg nyder originalen. Det ville dog glæde mig om de fik Kurt Russell med på projekter. 

  T. Nielsen28-08-18 19:52

 • 0

  Originalen er en fin lille film, men langt fra det bedste Russell/Carpenter samarbejde. Jeg har dog overhovedet ikke brug for hverken et reboot, forgænger eller efterfølger. Ellers tak.

  Nagash28-08-18 21:17

 • ★★★0

  The Thing er selvfølgelig det bedste Russell/Carpenter samarbejde, derefter Big Trouble in Little China, så er der langt ned til Escape from New York (som ikke er ældet særligt godt, men et af Carpenters bedre musik temaer) og Escape from L.A. snakker vi ikke om.

  Essal28-08-18 22:33

 • ★★★0

  Jeg absolut knus-elsker Hvem Springer Kineserne For, og er rigtig glad for, at de ikke forsøger at lave et remake af originalen. En Sequel kan jeg meget bedre sluge, men det bliver nok ikke en film, som jeg kommer til at se før en tilfældig søndag på Netflix.

  dyg28-08-18 23:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen