EKSKLUSIVT: Michael Mann hyrer "Hell or High Water"-forfatter

"Hell or High Water"-instruktøren David Mackenzie afslører over for Moovy TV, at filmens manuskriptforfatter, Taylor Sheridan, p.t. samarbejder med instruktøren Michael Mann ("Heat", "The Insider").

Sheridan er netop nu en af de mest ombejlede manuskriptforfattere i Hollywood takket være hans drejebøger til de succesfulde, kritikerroste thrillers "Sicario" og "Hell or High Water".

Moovy TV diskuterede netop Michael Mann med Mackenzie, idet både "Hell or High Water" og Manns nyklassiker "Heat" belyser skillelinjen mellem helt og slyngel. Og efter at have indrømmet, at "Heat" inspirerede Sheridan, afslørede Mackenzie:

"Det er i øvrigt interessant, at Taylor netop nu arbejder på et manuskript sammen med Michael Mann."

Mere afslørede Mackenzie ikke om Mann og Sheridans samarbejde, men med d'herrers CV'er in mente er det logisk at formode, at filmen har kriminalitet og ordensmagten som omdrejningspunkter.

Mackenzies "Hell or High Water" har biografpremiere i dag, og du kan se Moovy TV's komplette interview med instruktøren i morgen her på Moovy.dk!

Kommentarer

EKSKLUSIVT: Michael Mann hyrer "Hell or High Water"-forfatter

 • ★★★★1

  Fedeste! De vil så absolut supplere hinanden godt, selvom det er svært at tro på Mann mere, som instruktør. Men det giver håb når en af de skarpeste forfattere står bag. 

  Babo 8-12-16 19:39

 • ★★★★0

  Jeg har ikke opgivet håbet! Kom så, Sheridan! Få Mann tilbage på the light side!

  The Insider 8-12-16 19:47

 • ★★★★2

  Og gå væk fra home-video æstetik, så tror jeg også, at jeg vil klargør min sovepose til billetkøen :)

  Babo 8-12-16 20:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen