Eddie Murphy bekræfter "Beverly Hills Cop 4"

Prins Akeem er åbenbart ikke den eneste Eddie Murphy-karakter, der genoplives.

Knapt har støvet lagt sig, efter det blev bekræftet, at vi næste år får en fortsættelse til "Coming to America", før Eddie Murphy hiver endnu en gammel kending ud af ærmet. 

I et nyligt interview bekræfter komedielegenden, at han agter at vende tilbage til rollen som Axel Foley, og at det endda er hans næste projekt, når indspilningen af "Coming 2 America" er overstået.  Det bliver så den fjerde "Frækkere end politiet tillader"-film og den første i 25 år, men det skal ikke ligge Eddie Murphy til last. 

Se også: Brugeranmeldelse: Beverly Hills Cop

Ydermere fortæller Murphy, at han agter at vende tilbage til stand-up, når både "Coming 2 America" og "Beverly Hills Cop 4" er overstået, hvilket må siges at være kærkomment nyt for mange af legendens fans, der længe har savnet at se ham tilbage på en scene. 

Da det selvfølgelig er så nyt, er der ingen officiel premieredato for "Beverly Hills Cop 4", men "Coming 2 America" lander i biograferne i slutningen af 2020. 

Indtil da kan Eddie Murphy opleves i sin seneste film, "Dolemite Is My Name", som får premiere på Netflix på fredag 4 oktober. 

Kommentarer

Eddie Murphy bekræfter "Beverly Hills Cop 4"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen