Edgar Wright skal instruere spøgelsesgyserkomedien "Stage 13"

Mens vi spændt venter på Edgar Wrights "Last Night in Soho" har "Shaun of the Dead"-instruktøren allerede kastet sig over et nyt projekt.

Edgar Wright, der bl.a. har instrueret "Shaun of the Dead", "Scott Pilgrim vs. the World" og senest "Baby Driver" fra 2017, skulle snart have haft premiere på sin nye film, gyserdramaet "Last Night in Soho". Den er dog desværre blevet udsat til næste år grundet Covid-19. 

Det forhindrer dog ikke den britiske filmmager i at finde nye projekter. I en række af kommende filmprojekter tilføjer Edgar Wright nemlig spøgelsesgyserkomedien "Stage 13".

Læs også: EDGAR WRIGHT LAVER SCI-FI-FILM OM KÆRLIG TANDLÆGE-ROBOT

Filmen, som tager afsæt i novellesamlingen "Hits and Misses" af Simon Rich, omhandler en ung filminstruktør, som i uvidenhed bliver hyret til at optage på et gammelt filmset, hvor en afdød skuespillerinde spøger. Spøgelset ønsker for alt i verden at blive en filmstjerne, og det er nu den unge instruktørs opgave at gøre dette til en realitet, så filmselskabet kan slippe af med spøgelset.

Hvornår Edgar Wright begynder på "Stage 13" er dog ikke til at sige, da han er en yderst travl herre i disse tider. Først skal premieren på "Last Night in Soho" afvikles, og så skal han også lave sci-fi robot-tandlægefilmen "Set My Heart to Five" samt thrilleren "The Chain".

En efterfølger til "Baby Driver" er angiveligt også på tegnebrættet, mens rygter om efterfølgere til "Scott Pilgrim vs. the World" og "Hot Fuzz" også har rumsteret i flere år.

Kommentarer

Edgar Wright skal instruere spøgelsesgyserkomedien "Stage 13"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen