Edward Furlong: Min rolle i "Terminator: Dark Fate" gjorde mig trist

Den nu 42-årige skuespiller gentog rollen som John Connor i den seneste "Terminator"-film.

ADVARSEL: Denne nyhedstekst indeholder "Terminator: Dark Fate"-spoilers.

Længe før premieren på "Terminator: Dark Fate" kom det frem, at Edward Furlong atter ville spille menneskehedens fremtidige frelser, John Connor, som han oprindeligt spillede i "Terminator 2: Dommedag", da han var teenager.

Furlongs karriere kom aldrig for alvor op i gear efter premieren på "Terminator 2: Dommedag" i 1991 – blandt andet fordi Furlong i de efterfølgende år ofte blev arresteret for stofmisbrug, spirituskørsel og vold.

Rollen som Connor blev spillet af en ny skuespiller i hver eneste efterfølgende "Terminator"-film, men i starten af "Terminator: Dark Fate" dukker Furlong atter op som en ung Connor, og takket være lidt CGI-hjælp ligner han nok en gang en teenager.

Der går dog ikke længe, før Connor bliver dræbt af en terminator. Og netop det twist er Furlong ærgerlig over, indrømmede han for nylig i et interview under en såkaldt convention i USA:

"De nakkede min røv! Det var rollen. Jeg arbejdede kun én dag på filmen. Og, ja, vi lavede lidt CGI. De betalte mig. Så, ja, du ved... Det gjorde mig trist. For jeg ville have elsket at lave en hel film og tjene en masse penge."

Furlong konstaterer også, at han er frisk på at medvirke i flere "Terminator"-film. Men eftersom den seneste af slagsen har klaret sig dårligt ved billetlugerne og oplevede en svær fødsel, er det usandsynligt, at franchisen får lov til at sige: "I'll be back".

Kommentarer

Edward Furlong: Min rolle i "Terminator: Dark Fate" gjorde mig trist

 • 0

  Jeg skal også indrømme, at jeg var pænt trist. Jeg var rystet, ikke oprørt.

  Når man tænker på, hvor svært James Cameron havde det med David Finchers behandling af Newt og Hicks i Alien 3, så er det decideret bizart at slå John Connor ihjel inden for fem minutter af Terminator: Dark Fate. Især hvis forlydenderne om, at dette påhit er James Camerons, er sande.

  Hvis man ser bort fra det utroligt komplicerede og dybt paradoksale i, at Skynet, som ikke længere burde eksistere, har sendt flere terminatorer, hvis eksistens burde være ophørt samtidig med Skynets, tilbage i tiden for at slå en dreng ihjel, som ikke kommer til at eksistere, med mindre han lever længe nok til, at hans voksne jeg kan sende sin egen far tilbage i tiden for at beskytte sin mor i første omgang, så havde jeg faktisk været bedre stemt over for denne tragedie af en film, hvis filmen så bare havde brugt denne chokstart til noget interessant. I stedet videregives rollen som menneskehedens frelser til en anden, der så må tage denne rolle på sig i en film, der må betegnes som et opkog af de to bedste Terminator-film tilsat nogle gode idéer fra de andre film i en franchise, der aldrig burde have været blevet en franchise, i og med at historien så fint afsluttes i T2 og endda endnu finere i den alternative slutning.

  Hvis jeg skal nævne et bestemt punkt, hvor jeg definitivt opgav alt håb for Terminator: Dark Fate, så var det omkring replikken: "You are not the mother of SOME MAN who saves the future... YOU are the future." Her himlede jeg så kraftigt med øjnene, at jeg frygtede, de aldrig ville blive sig selv igen. Der er bare et eller andet ved den replik og tankegangen bag, der ringeagter moderrollen, som var så vigtig en del af fortællingen i de første to film. Det er svært at tro på, at den samme Sarah Connor, der har gjort alt for sin søn, sarkastisk sammenligner sig selv med Jomfru Maria.

  MikkelHJ29-11-19 23:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen