Efter nej fra filminstituttet: Instruktør starter Kickstarter-kampagne

Og filmen vil efter planen have overraskende "skuespillere" som Lars von Trier og Peter Aalbæk på rollelisten.

Den danske filminstruktør Aske Bang starter optagelse på sin nye film "Welcome to the Moon" 4. marts, og i den forbindelse har han efter at have fået nej til støtte fra Det Danske Filminstitut startet en Kickstarter-kampagne.

"Welcome to the Moon" beskrives som en lowbudget-film, og pengene fra Kickstarter vil bl.a. gå til transport, udstyrsleje og production-design (køb af rekvisitter og materialer). Hvis man støtter med et vis beløb, kan man desuden få sit navn med på credits-listen, en signeret plakat og andre godter.

En polterabend, hvor alt går galt

Filmen optages på Møn og omhandler den succesfulde filminstruktør Bo, der holder polterabend i et sommerhus hos den fallerede skuespiller Martin. Bo har lovet, at Martin skal spille hovedrollen i hans næste film, men tør ikke sige, at han har givet rollen videre til Mads Mikkelsen efter pres fra filmproducenten Peter Aalbæk.

Se også: Moovy TV - Mads Mikkelsen afslører sin drømmerolle!

På trods af at de begge er i forhold, ender de alligevel med at invitere to lokale piger med til polterabend. Det skulle de aldrig have gjort, for dagen efter kan Martin pludselig ikke finde de to nyindkøbte bryllupsringe til en værdi af 30.000 kr. Ringene skal findes, og det kan næsten kun være de to kvinder, der har stjålet dem. Men har kvinderne nogensinde været der? Eller har Bo og Martin bare hallucineret? Uhyggen forstærkes, da en person iført en klovnemaske pludselig dukker op og begynder at chikanere dem.

Aske Bang selv skal spille rollen som Bo, og han får selskab af Stanislav Sevcik som Martin samt Peter Aalbæk og Lars von Trier.

Aske Bang er uddannet filminstruktør fra Den Danske Filmskole og har tidligere stået bag filmen "Silent Nights", der fik en Oscar-nominering og Robert-prisen for årets bedste kortfilm.

Kommentarer

Efter nej fra filminstituttet: Instruktør starter Kickstarter-kampagne

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen