"Eksorcisten"-instruktør om muligt reboot: Der er ikke nok penge i verden til at få mig ombord

Ligegyldigt om gyserklassikeren "Eksorcisten" skal opdateres eller ej, bliver det i hvert fald ikke med involvering fra filmens originale instruktør, William Friedkin.

Gyserklassikeren "Eksorcisten" fra 1973 regnes af mange som en af de bedste og ikke mindst skræmmende gyserfilm nogensinde. Ovenpå William Friedkins originale film kom der en håndfuld efterfølgere af svingende kvalitet, mens en tv-serie også så dagens lys i 2016.

Tidligere på året kom det frem, at filmen muligvis skulle rebootes af filmselskabet Morgan Creek, som også ejer rettighederne til "Eksorcisten"-franchisen, hvor en mulig premieredato skulle ligge i 2021.

Siden har der været stille omkring projektet, men nu skriver den originale films instruktør, William Friedkin, på sin Twitter-profil, at det i hvert fald ikke bliver med ham involveret.

LÆS OGSÅ: DOKUMENTAREN "LEAP OF FAITH" GÅR BAG OM GYSERKLASSIKEREN "EKSORCISTEN"

I et tweet skriver Friedkin:

"Der er et rygte på IMDb om, at jeg er involveret i en ny udgave af "Eksorcisten". Dette er ikke et rygte, men en direkte løgn. Der er hverken nok penge eller motivation i verden, som kunne få mig ombord."

Den nu 85-årige William Friedkin har alle dage været en kompromisløs instruktør. Blandt andet var han i 1990 ombord til at instruere "Eksorcisten III" ovenpå det flop, som toeren var, men Friedkin sprang fra grundet uoverensstemmelser med bogforlæggets forfatter, William Peter Blatty, der selv endte med at lave filmen.

Om vi får en ny udgave af "Eksorcisten" i 2021, må tiden vise, men det bliver i hvert fald ikke med William Friedkin ombord.

Kommentarer

"Eksorcisten"-instruktør om muligt reboot: Der er ikke nok penge i verden til at få mig ombord

 • ★★★★0

  Sådan!

  Åkepool22-12-20 12:31

 • ★★★★0

  Men Exorcisten 3 er nu ret god.

  Guldager22-12-20 12:32

 • ★★★0

  Men Exorcisten 3 er nu ret god.

  Helt enig.

  Jeg så første sæson af tv-serien på Prime på et tidspunkt og kunne som helhed også godt lide den. 

  thomsen22-12-20 13:42

 • ★★0

  Jeg så theatrical cut af Exorcist III for første gang i weekenden. Den holder hundrede! Brad Dourif er for vild. 

  Mikkel Abel22-12-20 14:09

 • ★★★★★0

  Ja, den tredje film er ret nice. Den anden er sgu lidt af en snoozefest.

  Zero Cool22-12-20 14:46

 • ★★★★0

  Den tredje er jo (næsten) på højde med den første! Kunne egentligt også godt lide store dele af (begge versioner af) den fjerde, men kan knap nok huske den/dem i dag. Nr. 2 var drønhamrende kedelig.

  David Lund22-12-20 15:34

 • ★★★★★★0

  Dels synes jeg det er en klog beslutning af Friedkin og dels tænker jeg, at uanset ville det næppe blive det store tab for en kommende film.

  T. Nielsen22-12-20 15:37

 • ★★★1

  TAK er et fattigt ord, William F.

  Gasivodo23-12-20 01:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen