"Eksorcisten" skal muligvis rebootes

Filmselskabet Morgan Creek planlægger angiveligt en ny film med udgivelse i 2021.

Gyserklassikeren "Eksorcisten" ser ud til at få nyt liv. I kølvandet på nyheden om den nye "Dead Ringers"-serie forlyder det nemlig, at Morgan Creek – filmselskabet, der skal være med til at producere serien, og som desuden sidder på rettighederne til "Eksorcisten"-franchisen – planlægger en ny spillefilm i horrorføljetonen. Det skriver Deadline.

Projektet skulle endvidere sigte efter en premieredato allerede til næste år. Meget mere vides ikke på nuværende tidspunkt, hvor filmen blot omtales som værende et reboot af filmserien. Det er altså uvist, hvorvidt der er tale om en genindspilning af den første film, eller om det er planen at lave en efterfølger forbundet til originalen.

Den oprindelige "Eksorcisten" udkom i 1973 og havde Ellen Burstyn, Max von Sydow og Linda Blair i hovedrollerne. "The French Connection"-instruktøren William Friedkin stod bag kameraet på gysersensationen, som i dag regnes som en af de største gyserfilm nogensinde.

Filmen fik da også en håndfuld fortsættelser spredt ud over de næste 30 år, ligesom en tv-serie bygget over den oprindelige film fik premiere i 2016 og nåede to sæsoner, inden den blev lukket ned.

Kommentarer

"Eksorcisten" skal muligvis rebootes

 • ★★★★1

  Så opsiger jeg mit medlemsskab!

  Åkepool20-08-20 21:42

 • ★★1

  Så opsiger jeg mit medlemsskab!

  Det bliver Fitness World ked af at høre!

  HonoDelLoce21-08-20 20:54

 • ★★★★1

  Det bliver Fitness World ked af at høre!

  Det blev de kede af i 1988 ;) 

  Åkepool24-08-20 08:59

 • ★★1

  Det blev de kede af i 1988 ;) 

  Tøhø ;-)

  Jeg læste nyheden igennem tre gang for at være sikker på, at jeg ikke havde overset en eller anden sammenhæng med en streamingtjeneste efter din karakter :-D

  HonoDelLoce24-08-20 20:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen