Eminem og 50 Cent laver "8 Mile"-serie

De to rappere planlægger et tv-reboot baseret på den ekstremt succesfulde hiphop-film fra 2002.

Eminem var en musikalsk verdensstjerne, da han i 2002 spillede hovedrollen i den delvist selvbiografiske "8 Mile", så det kom ikke som nogen overraskelse, at filmen blev et megahit, der indtjente næsten 250 mio. dollars på verdensplan.

Filmen handler om den unge, ambitiøse rapper Jimmy, spillet af Eminem (hvis fødenavn er Marshall Bruce Mathers III), der bor sammen med sin mor og søster i et ludfattigt kvarter i Detroit. Han kæmper for at bryde igennem på musikscenen, alt imens han deltager i tempofyldte rap battles og hænger ud med sine karismatiske kammerater.

Men med filmens succes in mente er det en kende underligt, at "8 Mile" aldrig fik en fortsættelse – men det gør den altså nu. Sådan da.

Se også: Moovy TV: Per Vers anmelder "Straight Outta Compton"

For i et nyt interview afslører en anden rapper, 50 Cent, at han netop nu samarbejder med Eminem på en "8 Mile"-tv-serie, som dog ikke bliver en fortsættelse til Curtis Hansons oprindelige film, men i stedet et reboot med andre, yngre skuespillere foran kameraet.

"Det bliver en kæmpe serie," lover 50 Cent, der oprindeligt blev døbt Curtis James Jackson III. "Det bliver en moderne genfortælling. Ligesom den nye 'The Fresh Prince of Bel-Air'," fastslår 50 Cent, som refererer til det nyere, mere seriøse remake af Will Smiths "Rap fyr i L.A.".

Vi ved endnu ikke, hvor eller hvornår "8 Mile"-serien udkommer, eller hvem der skal spille den yngre Jimmy/Eminem.

Og så kan vi vel lige så godt dele den her Oscar-belønnede ørehænger, som I sikkert har haft i hovedet, lige siden I læste overskriften...

Kommentarer

Eminem og 50 Cent laver "8 Mile"-serie

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen