Emma Stone vender tilbage i "Cruella 2"

Den Oscar-vindende skuespiller har ikke fået nok af dagene som den dalmatinerdræbende Cruella De Vil.

Allerede i juni 2021 blev det annonceret, at den djævelske modedesigner Cruella De Vil ville vende tilbage i endnu en prequel til "101 dalmatiner", og det var blot få uger efter, "Cruella" fik simultan premiere på Disney+ og i biograferne. 

Den poppede Disney-film har gjort sig godt begge steder, eftersom selskabet ikke har set sig for kålhøgen til at godkende en efterfølger med instruktøren Craig Gillespie ("I, Tonya", manusforfatter Tony McNamara ("The Favourite") og den nyligt bekræftede Emma Stone ("La La Land") som tilbagevendende kræfter. Det meddeler Variety.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE AF "CRUELLA"

Hele 221 mio. dollars har filmen solgt for i billetter verden over. I dette beløb er der selvsagt ikke medtalt de 179 kr., som beløbet for Premiere Access lyder på på streamingtjenesten.

Umiddelbart ligner det, at Emma Stone sagtens har kunnet finde sig til rette hos mediegiganten, hvorimod Marvel-stjernen Scarlett Johansson har været i rampelyset for at have sagsøgt Disney. Johansson mener, at en simultan udgivelse er et brud på hendes kontrakt, eftersom hendes løn delvist er baseret på, hvordan filmen klarer i biografen.

Hvordan fremtiden ser ud, vides ikke, men hvis en stor stjerne som Emma Stone ikke ser situationen som værende problematisk, er det ikke sikkert, at Scarlett Johansson har startet en revolution i Hollywood endnu.

Kommentarer

Emma Stone vender tilbage i "Cruella 2"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen