En "Five Nights at Freddy’s"-film er stadig på tegnebrættet

Filmproduceren Jason Blum bekræfter, at der stadig arbejdes på en filmatisering af den succesfulde spilserie.

Endnu en filmatisering af et populært computerspil er måske snart en realitet. I hvert fald bekræfter Jason Blum fra Blumhouse Productions ("Get Out", "Sinister"), at ideen om en "Five Nights at Freddy's"-film stadig lever.

Spilserien, der første gang så dagens lys tilbage i 2014, har bredt sig ud over adskillige spil, noveller, tegneserier og diverse former for merchandise, og de første spæde rygter om en mulig filmatisering ligger flere år tilbage.

Men der har stort set været stille omkring projektet lige siden. Måske derfor er det ikke så underligt, hvis fans af de populære spil forholder sig skeptiske over, hvorvidt en filmatisering nogensinde bliver til noget. På Twitter har Jason Blum dog lovet en dedikeret fan, at filmen er på vej.

Læs også: Skaberne af verdens uhyggeligste film skræmmer festival

En af udfordringerne har været, at historien i sidste ende skal godkendes af spillets skaber, Scott Cawthon, og det har åbenbart vist sig at være sværere end først antaget at levere et solidt manuskript.

"Five Nights at Freddy's" udspiller sig efter lukketid på Freddy Fazbear's Pizzeria – en "børnevenlig" restaurant i stil med Chuck E. Cheese. Dog med den lille hage, at stedets mange animatronics vågner op til dåd efter mørkets frembrud.

Som spiller er det så ens opgave at overleve natten ved at holde sig ude af syne for de morderiske maskotter. Spilserien har blandt andet været en gevaldig inspirationskilde for filmen "Willy's Wonderland", hvori Nicolas Cage lammetæver monstermaskotter på en forladt familierestaurant.

Hvornår vi kan forvente en "Five Nights at Freddy's"-film er endnu uvist, men ovenpå Jason Blums løfte kan vi håbe, at projektet snart tager fart.

Kommentarer

En "Five Nights at Freddy’s"-film er stadig på tegnebrættet

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen