En fjerde "Before"-film er måske på vej

Både skuespilleren Ethan Hawke og instruktøren Richard Linklater vil gerne lave en opfølger til "Before Midnight".

Det er syv år siden, at Richard Linklaters romantiske filmtrilogi bestående af "Before Sunrise" (1995), "Before Sunset" (2004) og "Before Midnight" (2013) tilsyneladende blev rundet af.

I filmene følger vi turtelduerne Jesse (Ethan Hawke) og Céline (Julie Delpy), som tilfældigt mødes i et tog i Østrig og forelsker sig, og som senere genforenes og slutteligt døjer med store stridigheder, efter at de omsider er blevet gift.

Linklater instruerede alle tre film, mens skuespillerne Hawke og Delpy også var med til at skrive manuskripterne til seriens to seneste kapitler.

Og Hawke og Linklater føler åbenbart ikke, at der er blevet sat punktum for historien om Jesse og Céline. Under et interview om den første films 25-års jubilæum med The New York Times fortalte Hawke:

"De tre første film er på en måde ét værk. Men det betyder ikke, at der ikke kommer endnu en film. En epilog. Jeg synes, det kunne være interessant med nogle 'After'-film om, hvordan man håndterer livets anden halvdel."

Linklater er enig, om end han gerne vil vente nogle år, før han går i gang med "After Sunrise": "Måske venter vi, indtil [Hawke og Delpy] er fyldt 80, og så laver vi et humoristisk remake af 'Amour', hvor den ene yder aktiv dødshjælp. Jeg vil ikke udelukke tanken."

Kommentarer

En fjerde "Before"-film er måske på vej

 • ★★2

  De oprindelige opfølgere er jo lavet med 9 års mellemrum, så jeg har umiddelbart store forventninger til 2022 :-) Fantastisk trilogi!

  Thomas Fenger23-01-20 17:48

 • ★★★0

  "Måske venter vi, indtil [Hawk og Delpy] er fyldt 80, og så laver vi et humoristisk remake af 'Amour', hvor den ene yder aktiv dødshjælp. Jeg vil ikke udelukke tanken."

  Så må man da håbe han stadig laver film som 89 årig.

  Men ja, flere film er jeg frisk på, synes det er interessant og romantisk. Men hold gerne den der 9 års mellemrum, ellers er interessen ikke så stor hos mig.

  MOVIE100023-01-20 17:58

 • ★★★★0

  Ja , Richard Linklater og Co har stadig et par år at gøre godt med, hvis de holder fast i de 9 års pause, så lur mig om den fjerde film i rækken ikke pludselig dukker op i løbet af 2022. :)

  Bliver spændende at se, om de så kan formå at gå under radaren som de gjorde med "Before Midnight, der jo blev indspillet i al hemmelighed.

  Jeg ved ikke lige, om jeg dog har lyst til at se en sidste film med Celine og Jesse, ala den Linklater foreslår. Det ville være ret deprimerende at slutte serien af på den måde.

  NightHawk23-01-20 18:11

 • ★★★★★★0

  Before Dawn?

  Enig, fantastisk serie der dog toppede i de to første afsnit.

  Wayne24-01-20 07:26

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen