Endnu en skuespiller bekræfter, at store scener blev klippet ud af "Star Wars: The Rise of Skywalker"

Greg Grunberg siger dog også, at der næppe eksisterer et "Director´s Cut" af det sidste kapitel i Skywalker-sagaen.

Lige siden J.J. Abrams' "Star Wars: The Rise of Skywalker" udkom i biograferne sidste december, har der verseret sejlivede rygter om, at talrige scener blev klippet ud af filmen, alt imens Abrams og Co. febrilsk kæmpede for at få den færdiggjort i tide.

Bl.a. skuespilleren Dominic Monaghan har udtalt, at der blev filmet "en masse", som ikke kom med i biografudgaven af filmen. Og Gren Grunberg, der ligesom Monaghan spillede en oprørsofficer i filmen, støtter op om Monaghans ord:

"Ville jeg gerne have set mere med Rose? Ja. Ville jeg gerne have set mere med de andre karakterer? Helt sikkert. Men der sker forandringer under klippeprocessen. Det var virkelig, virkelig hårdt for dem at skære de scener ud. Der er så mange scener – og store øjeblikke – som jeg tror, at folk vil sætte pris på, når de ser dem."

Her hentyder Grunberg til, at han regner med at se de mange slettede scener, når "Star Wars: The Rise of Skywalker" snart udkommer på dvd.

Men desværre for Grunberg er det allerede blevet bekræftet, at der er ingen slettede scener på den kommende hjemmevideoudgivelse af filmen.

Grunberg, som har været gode venner med Abrams, siden de begge var blot fem år gamle, afviser dog, at der findes et alternativt "Director's Cut" af "Star Wars: The Rise of Skywalker" i et pengeskab hos Disney:

"Jeg er fuldstændig ærlig her... ikke én eneste gang fortalte [J.J. Abrams] mig, at nogen pressede ham til at klippe noget ud. Jeg tror personligt ikke på de rygter, og jeg ville blive overrasket, hvis der fandtes en 'J.J.-udgave'. Alle film bliver klippet om flere gange, sådan er det bare."

Kommentarer

Endnu en skuespiller bekræfter, at store scener blev klippet ud af "Star Wars: The Rise of Skywalker"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen