Er "Ghostbusters 3" på vej med de originale spøgelsesjægere?

Who you gonna call? Dan Aykroyd!

Håbet om endnu en "Ghostbusters"-film lever endnu. I et nyligt interview kunne Dan Aykroyd – der selv var med i de oprindelige film og sammen med Harold Ramis skrev manuskripterne – løfte sløret for, at der i øjeblikket faktisk skrives på en fortsættelse med den oprindelige rollebesætning i fokus.

Se også: Brugeranmeldelse: Ghostbusters (1984)

Rygterne om en opfølger til de første to "Ghostbusters"-film har svirret igennem 20 år, hvor en af stopklodserne har været Bill Murrays manglende lyst til at vende tilbage til projektet. Da Harold Ramis – der spillede rollen som Egon – gik bort, så det ud til, at der blev lagt et definitivt låg på filmen. Historien har dog taget en ny og lettere uventet drejning, da Aykroyd i selvsamme interview fortæller, at historien er så god, at han ikke er i tvivl om, at Bill Murray vil springe ombord, også selvom det blot skulle være for at spille et spøgelse.

Danas søn overtager fra Venkman

Igennem årerne er der lækket oplysninger om historien i en potentiel opfølger, hvor Danas (Sigourney Weaver) søn Oscar fra "Ghostbusters II" skulle være en af de bærende karakterer. Historien skulle efter sigende tage udgangspunkt i, at Oscar overtager rollen som spøgelsesjæger, efter at Peter Venkman (Bill Murray) kradser af. En historie, der med Aykroyds spøgelseskommentar nu ser ud til at have noget på sig.

I 2016 blev franchisen forsøget genoplivet, hvor vi fik fire nye spøgelsesjægere, der denne gang var kvinder. Selvom præmissen var både frisk og interessant, fik den nye rollebesætning desværre aldrig helt fat i biografgængerne. Filmen fik en lunken modtagelse af både fans og kritikere og efterlod derfor ikke et ønske om at udvide med flere film. Dan Aykroyd udtalte bl.a., at det var instruktørens skyld, at filmen floppede, mens Melissa McCarthy gav udtryk for, at det skyldtes, at folk er bange for kvinder.

Se også: Anmeldelse: Ghostbusters

Til gengæld er Dan Aykroyds seneste udtalelser uden tvivl noget, som vil vække interessen blandt franchisens mange fans. Hvor historien ender, er endnu for tidligt at vide. Vi kan blot håbe på, at der denne gang er tale om noget mere konkret, så vi ikke blot ender med endnu et genfærd.

Kommentarer

Er "Ghostbusters 3" på vej med de originale spøgelsesjægere?

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen