Er "Inconstant Moon" det næste science fiction-hit?

De seneste fem år har budt på en række pænt succesfulde science fiction-film i den mere intelligente ende, hvor sidste års "Arrival" hører til cremen. Filmens producer, Shawn Levy, har i sinde at bygge videre på publikums genopdagede interesse for genren.

Det vil Levy og hans selskab 21 Laps med filmatiseringen "Inconstant Moon", der tager sin idé fra Larry Nivens prisvinde science fiction-novelle af samme navn fra 1971. Til at instruere filmen har Shawn Levy henvendt sig til den utroligt spændende James Ponsoldt.

Ponsoldt har opnået en del opmærksomhed og en masse anmelderroser med sine to seneste indiefilm, "The Spectacular Now" og "The End of the Tour", og han kan få et bredere gennembrud i år med tech-thrilleren "The Circle", som har Emma Watson og Tom Hanks i de toneangivende roller.

Sidste dag på Jorden

"Inconsistant Moon" leger med den simple idé om, hvad man ville gøre, hvis man gennemlevede den sidste dag på Jorden. Midt i en forekommende apokalypse finder man en lille historie om en forfatters sidste nat på Jorden, hvor han ovenikøbet skal tage stilling til et længe forudset brud med sin kæreste.

Shawn Lewy og 21 Laps satte sig tungt på science fiction sidste år, da de udover "Arrival" også støttede op om Netflix-sensationen "Stranger Things". "Inconstant Moon" er med andre ord et projekt, man nok bør holde et ekstra øje med.

Kommentarer

Er "Inconstant Moon" det næste science fiction-hit?

 • ★★★★0

  James Ponsoldt lyder som en ganske interessant instruktør. Kendte ingen af filmene, så fik bestilt hans fire fim. Off the Black, Smashed, Spectacular Now og The End of the Tour...

  Guldager27-01-17 13:38

 • ★★★★0

  Jeg kan ret godt lide både "The Spectacular Now" og "The End of the Tour", så han er bestemt en ganske interessant instruktør :)

  Kruse27-01-17 15:53

 • ★★★★★★0

  Jeg har kun set instruktørens Off The Black, som jeg svagt mindes som en habil god film. 

  T. Nielsen27-01-17 18:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen