Er der mere "Sex and the City" på vej?

Der har ikke været meget at komme efter for "Sex and the City"-hungrende fans på det seneste. Ikke alene er det 11 år siden, at det sidste afsnit i tv-serien løb over skærmen - 2'eren i filmserien blev generelt slagtet af anmelderne, og prequel-serien "The Carrie Diaries" fik kniven i starten af 2014. Og hvis man skal tro Sarah Jessica Parker, har "Sex and the City 3" lange udsigter - men den er ikke helt taget af bordet.

50-årige Parker fortæller i et interview med NBC's Today, at der allerede er udtænkt en historie til en eventuel 3'er, men at hende og Michael Patrick King - som skrev og instruerede de to første film - endnu ikke har diskuteret, hvornår filmen skal laves - eller om det overhovedet kommer til at ske.

Sarah Jessica Parker er næste gang aktuel i HBO-serien "Divorce", hvor hun har skiftet Gucci-taskerne ud med rollen som Frances, der inspireret af sine veninder beslutter sig for at lade sig skille fra sin mand (Thomas Hayden Church). Det kommer dog ikke helt til at gå som planlagt, da manden kommer hende i forkøbet, efter han opdager hendes affære. Serien beskrives spøjst nok som en komedie...

Kommentarer

Er der mere "Sex and the City" på vej?

 • ★★★★0

  Synes selv serien (til tider) var underholdende nok. Filmene var dog elendige, så jeg taler på vegne af hele menneskeracen, at vi nok overlever, hvis 3'eren aldrig ser dagens lys.

  David Lund18-09-15 17:02

 • 0

  Nu henvender den sig vel også mest til det modsatte køn, Lord. :) 

  Geekalot19-09-15 06:55

 • ★★★★0

  Hvis jeg var kvinde, havde jeg også hadet de film!

  David Lund19-09-15 08:32

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen