"Eragon"-tv-serie på vej

Serien er baseret på Christopher Paolinis populære fantasy-bøger.

Disney har løftet sløret for en kommende tv-serie med titlen "Eragon". Serien er baseret på Christopher Paolinis bogserie "Arven", der er en episk fantasy-saga bestående af fire bøger: "Eragon", "Den ældste, "Brisingr" og "Arven". 

Sagaen handler om den unge knægt Eragon, der en dag finder et mystisk æg. Ud af ægget kommer en drage, som Eragon døber Saphira. Det umage par knytter et tæt bånd, hvilket bliver begyndelsen på et fantastisk og storslået eventyr om det godes kamp mod det onde.

Se også: Det ikoniske rollespil vækkes til live i traileren til "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves"

Tilbage i 2006 blev "Eragon" filmatiseret med bl.a Jeremy Irons, Rachel Weisz og John Malkovich på rollelisten. Filmen fik dog aldrig en fortsættelse og gik hurtigt i glemmebogen.

Sidste år begyndte hashtagget #EragonRemake så at dukke op på de socale medier i forsøget på at få Disney til at tage eventyret op igen, og nu er opfordringen altså blevet taget til efterretning.

Projektet befinder sig på et meget tidligt stadie, så vi ved endnu ikke, hvornår "Eragon"-serien udkommer på Disney+. Christopher Paolini er i øvrigt selv med om bord på serien som manuskriptforfatter.

Kommentarer

"Eragon"-tv-serie på vej

  • 0

    Så prøver de igen. Det har potentiale til at blive godt hvis gjort rigtigt.

    Johnny4227-07-22 15:54

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen