Ethan Hawke skal spille over for sin datter i kommende Beatles-komedie

Det bliver ikke første gang, at far og datter spiller over for hinanden.

Den fire-dobbelte Oscar-kandidat Ethan Hawke kan for tiden opleves i de danske biografer i filmen "Sandheden", mens han også er aktuel på tv-skærmen i miniserien "The Good Lord Bird".

I westernserien spiller Ethan Hawke blandt andet over for sin egen datter, skuespilleren og sangeren Maya Hawke, og næste år genforenes de to på det store lærred.

Far og datter skal nemlig spille over for hinanden i den kommende komedie "Revolver", hvor det legendariske band The Beatles spiller en central rolle.

LÆS OGSÅ: SE ETHAN HAWKE SOM LEGENDARISK OPFINDER I "TESLA"

"Revolver" er en romantisk komedie, der udspiller sig i 1966, hvor The Beatles på vej til en koncert i Japan ved et tilfælde må nødlande i Alaska – en by, der i den grad er ramt af Beatlemania. Det sender den unge Jane (Maya Hawke) i ekstase, og på en eventyrfyldt rejse tager hun af sted for at miste sin mødom til ingen ringere end George Harrison.

Maya Hawke fik sit store skuespillergennembrud, da hun sidste år medvirkede i tredje sæson af Netflix' gigapopulære serie "Stranger Things", hvor den unge Hawke af mange blev fremhævet som et klart højdepunkt. Hun spillede også en af Charles Mansons disciple i Quentin Tarantinos "Once Upon a Time... in Hollywood".

Filmen instrueres af Andrew Stanton ("Find Dory", "John Carter") ud fra manuskript af Kate Trefry, som også har været inde over netop "Stranger Things".

Kommentarer

Ethan Hawke skal spille over for sin datter i kommende Beatles-komedie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen