"Evil Dead"-skuespiller er dødeligt syg

Danny Hicks afslører, at han sandsynligvis blot har 1-3 år tilbage at leve i.

"Evil Dead"-franchisen, som omfatter adskillige spillefilm samt tv-serien "Ash vs Evil Dead", er især forbundet med skuespilleren Bruce Campbell, der spiller den heroiske og rapkæftede Ash, som slås med alskens dæmoner og monstre.

Men i franchisens måske bedste kapitel, "Evil Dead II" fra 1987, støder Ash på et par andre sagesløse sjæle, der går i clinch med underverdenens uhyrer – bl.a. den herlige bonderøv Jake, som blev spillet af debutanten Danny Hicks. Jakes skelet dukker også op i "Ash vs Evil Dead".

Instruktøren Sam Raimi nød samarbejdet med Hicks så meget, at han hyrede skuespilleren til at medvirke i flere af sine senere film – inklusive "Darkman" og "Spider-Man 2".

Men i et nyt opslag på sin Facebook-side afslører Danny Hicks, at han er alvorligt syg med kræft og blot har få år tilbage at leve i. Skuespilleren skriver:

"Til alle de mennesker, som jeg aldrig nåede at møde, og de 6.018 trofaste fans, der har nydt mit arbejde... Jeg har dårlige nyheder. Jeg er blevet diagnosticeret med kræft i stadie 4. Jeg har cirka 1-3 år tilbage at leve i.

"Men jeg må sgu sige, at jeg dæleme fik klemt meget liv ud af mine 68 år. Jeg får i hvert fald ikke nogen byttepenge tilbage, det er helt sikkert. Og der er ikke meget, jeg fortryder. Nå, jeg må smutte. Jeg skal finde ud af, hvad fanden der gemmer sig nede i den der jordkælder."

Den "jordkælder", som Hicks refererer til, er den grufulde kælder i netop "Evil Dead II". Tjek det ultrakorte klip herunder for at se Jakes møde med kælderens monstre. Og vi sender naturligvis vores kærlige tanker til Hicks og hans venner og familie.

Kommentarer

"Evil Dead"-skuespiller er dødeligt syg

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen