"Evil Dead"-skuespilleren Danny Hicks er død, 68 år gammel

Hicks afslørede tidligere på måneden, at han var blevet diagnosticeret med kræft i stadie 4.

Den 5. juni fortalte skuespilleren Danny Hicks på sin personlige Facebook-side, at han formentlig blot havde 1-3 år tilbage at leve i, efter at han var blevet diagnosticeret med en meget aggressiv type kræft.

Men blot få uger efter den udmelding har Hicks desværre allerede tabt kampen mod den skrækkelige sygdom. Det har Hicks' tidligere manager bekræftet på Facebook.

"Evil Dead"-franchisen, som omfatter adskillige spillefilm samt tv-serien "Ash vs Evil Dead", er især forbundet med skuespilleren Bruce Campbell, der spiller den heroiske og rapkæftede Ash, som slås med alskens dæmoner og monstre.

Men i franchisens måske bedste kapitel, "Evil Dead II" fra 1987, støder Ash på et par andre sagesløse sjæle, der går i clinch med underverdenens uhyrer – bl.a. den herlige bonderøv Jake, som blev spillet af Hicks, der debuterede foran kameraet i filmen. Jakes skelet dukker også op i "Ash vs Evil Dead".

Instruktøren Sam Raimi nød samarbejdet med Hicks så meget, at han hyrede skuespilleren til at medvirke i flere af sine senere film – inklusive "Darkman" og "Spider-Man 2".

Bruce Campbell har forfattet en kort afskedshilsen til Hicks på sin Facebook-side:

"Åh, Danny boy... Storartet skuespiller, ven, fortæller, lømmel. Han snød døden så mange gange, at jeg ikke troede, det var sandt. God vind, min herre."

Kommentarer

"Evil Dead"-skuespilleren Danny Hicks er død, 68 år gammel

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen