Ewan McGregor spiller hovedrollen i "The Shining"-fortsættelsen "Doctor Sleep"

McGregor skal skinne igennem som den voksne Danny i opfølgeren til Stanley Kubricks berømte gyserklassiker baseret på Stephen Kings roman.

Den formidable Stanley Kubrick-filmatisering af Stephen Kings "The Shining" – "Ondskabens hotel" på dansk – får snart en fortsættelse med Ewan McGregor i hovedrollen som den voksne udgave af Danny Torrance i "Doctor Sleep".

I originalen fra 1980 var Danny blot en purung knægt, der blev godt og grundigt traumatiseret, efterhånden som hans far Jack – portrætteret af en suveræn Jack Nicholson – blev mere og mere fordrukken, utilregnelig og morderisk på det trøstesløse Overlook Hotel.

Here's Danny!

Mange år efter de grufulde begivenheder har den voksne Danny ulykkeligvis arvet sin fars voldsomme temperament og alkoholisme samt evnen til at "skinne". Sprutten hjælper med at dulme smerten og holde "skinne"-evnerne nede, men en dag formår Danny endelig at lægge flasken på hylden, hvilket får hans kræfter til at blusse op igen.

Som følge heraf kommer han i kontakt med en pige, der besidder den samme evne, og Danny tvinges dermed til at se både fortidens og nutidens dæmoner i øjnene. Samtidig er Danny og pigen mål for en mystisk og ondsindet organisation kaldet The True Knot.

Filmen er lagt i hænderne på instruktøren Mike Flanagan, som allerede har stået bag Stephen King-filmatiseringen "Gerald's Game".

"Doctor Sleep" er sat til at få premiere i januar 2020.

Kommentarer

Ewan McGregor spiller hovedrollen i "The Shining"-fortsættelsen "Doctor Sleep"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen